Sayfa 546/639 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556596 ... SonSon
Arama sonucu : 5111 madde; 4,361 - 4,368 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    Bende sizinle girmiyecem, kesilip kesilmeyeceğini kanun açık, kasit var sizin söyleminizde, kasit unsurunu göz ardı ediyorsunuz, ayrıca 4369 sayılı Kanun'la VUK'da yapılan değişiklik sonrasında, kaçakçılık suçlarının oluşması için aranan vergi ziyaı unsuru ortaadan kalkmıştır, siz ifadeyi öyle verin, kesip kesmeyeceğine müfettiş arkadaş karar versin ...SİZ DAHA İYİ BİLİYORSUNUZ MALUM MESLEĞİNİZ...
    Evet eski mesleğim doğru söylediniz;ticarete girmeden önce MTK'da 7-8 yıl hizmetim oldu.Adı üzerinde,"kaçakçılık".Fazladan gelir yazan mükellef;kaçakçılık yapmış olmaz,aksine devlete fazla vergi ödemiş olur.

Yazık,gerçekten çok yazık.Kurumun kalitesi gitgide düşüyor anlaşılan...
    Nûn

2. Yanlış anlaşılmasın arkadaşlar uygulamada uygulanıyormu derseniz uygulanmıyor, kasıtlı yaptığınızı belirtecek sekilde ifade verirlirse, yeni düzenlemeler ile kesile bilir... seviyesiz söylemlerinize ve açıklamadığım unsurları varmış gibi açıklamanızıda men ederim sizi

3. Fazla gelir yazmak veya kar gistermek vergi acisinda suç olmayabilir ama SPK acisindan suctur.ky yatirimcilara karsi islenen

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    31/12 ye kadar ilişkili alacaktan biraz daha tahsilat yapıp (10-15 mio) kalan alacağa faiz isletirlerse bilanço kar yazabilir mi?
    İçime doğanlar inş. Gerçekleşecek .... Kap a haber atmışlar taco dan 2 Kasım'da tahsilat yapılmış....

5. Bilanço faaliyet raporunda tam hatırlamıyorum 10 muydu 12 miydi bi azalma vardı zatenv oysa etkilemedi hisseyi

LG-D320 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Bu aldikları paralar dişlerinin kovuğuna yetmez yağ tuz parası olacak anlaşildi fi tarihinde almışlar şimdi akıllarına gelmiş demekki birilerine şirin gözukmek için göndermişler olabilir geçen gün bir arksdaş ing bank yeni icra dosyası hazirliyorlar demoşti geçen hafta ytirimcı ilişkilerini aradim böyle birsey varmı dedim yok öyle birşey dedi tabi çok sürundurdunüz dedik bana bayan ümitbey diye yatırimci ilişkilerinden sorumlu bir zat varmış mail ini verdi yazin cevaplasın dedi üşenmedim yazdım ama adres yanlış olmuş sonra birdaha yazmadım isterse pazartesi sanki % 10 yapar

7.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    İçime doğanlar inş. Gerçekleşecek .... Kap a haber atmışlar taco dan 2 Kasım'da tahsilat yapılmış....
    Güya 200 milyon alacağı var.toplamda yüzde 10 nu tahsil etmiş bugune kadar ki önceki tahsilat haberleri kağıda hic artis getirmedi hatta düşmeye devam etti. Bu haberle buyuk ihtimal haftaya az bir artış ve akabinde 20 kuruslara demir atma hareketi görürüz. Yatirim tavsiyesi degildir.2 yillik yasanmisliklarin tecrubesidir..

8. Faizini nile tahsil edememiş daha

Sayfa 546/639 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556596 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •