Aynen. Tavşana kaç tazıya tut. Halk önünde konusulanla kapalı kapı ardı ayni değil.benim gördüğüm güncel siyasette en önemli husus halka bi düşman sunmak. Dış güçler, bankalar, mb. Olay kotulestikce düşman daha somut olmalı. O sebeple artik mb ye kadar geldik demek.
Halka yeterince öfkesini yöneteceği düşman vermezsen boş kalan öfke sana döner. O sebeple camiler ahir oldu, üst akil, faiz vb.. konuları bol bol gündeme geliyor.
Aslında çok eski taktikler uygulanıyor. Makyavel görse gözleri yaşarırdı, tam benim anlattıklarım diye[emoji23]
ASUS_T00J-D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dünyada paranın maliyeti artarken YAPISAL REFORM yapmadığın Halka ACI REÇETE içirmediğin sürece vız gelir tırıs gider faiz artışları...
Reis mi yapısal reform yapacak?
Pehhhh inanırsam şaşarım aklıma
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Geçenlerde de söyledik
Tekrar edelim
Ama önce birazdan vereceğim b.k tan örnek için tüm forumdan peşinen özür dileyelim..
Reis M.Ç e büyük abdestini 1 sene wc e yapmayacaksın dese M.Ç korkusundan 1 sene altına pisler...
Reis den habersiz faiz arttırmak mı?
Pehhh inanaırsam şaşarım aklıma....
Ama memlekette inanacak çok....
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
4.08 vurdu çekti. Ben hala sıkıntının geçmediğini düşünüyorum. Faiz artışına vermesi gereken motifte bir tepki değil bu.
Eğer piyasa GLP'yi yapısından dolayı bir para politikası aracı olarak kabul etmemeye başladıysa (ki aslında GLP fonlaması kanunen bir para politikası aracı değil) ve o politika faizi orada durdukça boşu boşuna mermi tüketeceğiz gibime geliyor.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer İmleri