Sayfa 546/557 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556 ... SonSon
Arama sonucu : 4456 madde; 4,361 - 4,368 arası.

Konu: ZOREN - Zorlu Enerji

1. Umarım enerjilerin yukari gittigi yerde artik 3 ve altinda kalmaz. Son gelen zamla bilancoda dogru duzgun birsey gorebiliriz . Umitsizim .

Ciro brut hesabini yukarda yaptim . Nasil neyden umutlanacagiz durum vahim . 2026 2027 de degisir umarim .

Ama burasi yatirim yeri degil . Zaten fon yok bahsetmistim. Şans kagidi bu . Endekse karsi 25 senedir dusen kagit. 🤣🤣🤣

Benden bukdr en guzel gunler sizlerin olsun . Şansiniz yaver gitsin diyelim , yatirimla alakasi yok cunku

2.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Umarım enerjilerin yukari gittigi yerde artik 3 ve altinda kalmaz. Son gelen zamla bilancoda dogru duzgun birsey gorebiliriz . Umitsizim .

Ciro brut hesabini yukarda yaptim . Nasil neyden umutlanacagiz durum vahim . 2026 2027 de degisir umarim .

Ama burasi yatirim yeri degil . Zaten fon yok bahsetmistim. Şans kagidi bu . Endekse karsi 25 senedir dusen kagit. ������

Benden bukdr en guzel gunler sizlerin olsun . Şansiniz yaver gitsin diyelim , yatirimla alakasi yok cunku
    bilgilendirmeleriniz çok olumlu.emeğinize sağlık...yatırımla alakası yok çünkü AHKLAKsız....

3. Ayrıca ölmez sağ kalirsak trakyanin yunanistana gecisini gorecegiz ve zorunlu kanal ist yapilacak . Simdi bu super zekalar 400 milyon usd harcayip trakyaya res yapacak yapimi 2 3 yil surecek . Sonrada yekdemden tl alacak 🤣🤣🤣 sonrada sagda solda aglayip duracak.

Bazen insan becerikli olmasada hayat onu oraya surukler .

4800 mw yarisi icin 12.35 cent garanti ve bu 15.50 cente kadar cikacak , kalan yarisi ptf le degerlenecek , akkuyuya donup bakmaz. Ve hazır bekleme suresi yok.

Akkuyu olmaz baska proje olur , hazır proje lazim sana . Dev gibi borcun altindasin ve isletmelerin para kazanmazken suraya 400 m usd yatirip 2 3 sene bekleme luksu olmamali zaten orasida para kazanmayacak kazansa elindekiler kazanır.

Bunu dusunecek yetenekleri yok. 6.ayda cikip 2025 sunumu yapan tv ye cikip dorad dan cift haneli karla ciktik derken renkten renge giren biri. Kaca mal oldu dorad sorsan bilmez.

Ne desek boş endeks usd bazli 20 cente gelse suan 26 larda. Bunun 5 cente suzulmesi abarti olurmu.

Bunu piyasadan ayristiracak hicbir arguman yok.

Şakir hocam bütün bu alı Cengiz oyunlarını SPK ÇİMER ve diğer ilgili yerlere yazdınız mı ! Hepimiz yazalım

5.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Şakir hocam bütün bu alı Cengiz oyunlarını SPK ÇİMER ve diğer ilgili yerlere yazdınız mı ! Hepimiz yazalım
    Yazsanizda birsey olmaz. Bende irdeledikce birseylerin anormal oldugunu gordum . Zaten hersey ortada ispatlı.

Ne diyeceksiniz . Adam 2024 yilinda elektrk dagitim ve parekende ikisinde toplam 24 milyar ciro var . Maliyet 22 milyar . Brut kar 2 milyar faaliyet giderleri vs eklenince ortada kar kalmiyor zaten . Yatirim bedeli 2 milyar usd (80 milyar )

Bunu sikayet etseniz ne olack adam diyecekki yatirim yaptim tablo bu , veya diger isleri ...

Olsun hocam ben yine şansımızı deneyelim bir şikayet dilekçesi yazalım derim

7.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Olsun hocam ben yine şansımızı deneyelim bir şikayet dilekçesi yazalım derim
    Bu sirketin kaderini wrenhouse belirleyecek . Kuveyt firmasi ama ingiliz sermayesi burası .

Ya ciddi bir ortaklik olacak imtiyazli lotlar uzerinden sirketin %50 si bunlara verilir iceri ciddi miktar para sokulur. Mesela ozaman sirkete deger bicilir ve 1.5-2 milyar usd gibi bir para sokulursa , o parayla ciddi yatirimlar yapilir . Borcda yonetilir hale gelir seffaflikda artar . Ve havuc olarakda zoryen arzini yapariz en az 1.5 milyar usd ordan doner derler , ustune electrip arzini yapariz tezleri uretirse ikna olabilirler . Zaten elimizi kaptirmisiz iyice girelim diyebilirler

.

Yada ben wrenhouse u yakalamisim kardesim 20 senedir yatirimciya yaptigimi buna yapacam der imtiyazsz %12.5 da hisse vermisim . Bedelli yapa yapa carparim der .

Baskada bir ihtimal soz konusu degil . Oyuzden spk cimere degil wrenhouse un merkezini bulup mail yazin bu olanlari . Sonucta onlarda sizin gibi ky suan imtiyazsz hissede %12.5 payi var . Kuveytte calisan birileri varsa arastirip merkezine inebilir detaylı. Baskada yolu yok

8. Anz ninde isine gelir alacagini aldi yapacagini yapti. Satacagini satti parayida cikardi. Boyle bir yolla bunlari ikna ederse elindeki hisseleride 2 lira 3 lira gibi elini acip dilenci gibi gezmez. 25 30 40 100 de babasinin ogluna satar .

Birde isin bu yonu var. Wrenhouse ikna olursa ki zes in %51 ini sattilar yonetimde onlarda. Burdada kalan eskimis santraller ve oedas . Dedigim gibi zoryen ve electrip arzlari cazip gelebilir karsiya ve kabul edilebilir .

Tm tum bunlar benim hayalim . Ortsda ki gercekse wrenhouse . Ya carpilack ya herkesi mutlu edecek.

Olsa bile bu ihtimal 2 yilmi 3 yilmi 5 yilmi sonra olur kimse bilemez.

Sayfa 546/557 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •