84 alışta isyatçılar
84 alışta isyatçılar
hocam 85 yakti acaba yeni bir bant aralığına mi girdi yoksa geçenlerdeki 90 hareketindeki fıkık islemi gibi aldatıcı bir hareketmi oluşuyor dersiniz nedir sizce bu yükselme
Tekniği pek takip etmiyoruz burada ama oyun kurucular tekniği kendilerine rehber edinip piyasaya yön verebilirler. 0,81 sonrası çalışması muhtemel bir "Goden cross" devreye girmiş gözüküyor.
Alıntıdır:
Golden cross 50 günlük hareketli ortalamanın 200 günlük hareketli ortalamayı yukarı doğru kırmasıdır. Önemli bir kesişme olayıdır. Türkçeye "kısa vadeli yükseliş trendinin, uzun vadeli düşüş trendinden daha baskın çıkması." olarak da çevirilebilir. Teknik olarak böylesi bir kesişme sonrasında yükselmenin daha da devam etmesi ihtimali artar.
G3421 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son düzenleme : nostromo; 20-11-2018 saat: 14:34.
"Kaybetmekten kaçınmak yerine kazanmayı amaçlayan her stratejinin sonucu kesinlikle yenilgidir." Von Neumann
arkadaşlar güncel verimiz düştü : 233,748,478.55 // 1.455476
ama fiyatımız yükseliyor bunun nedeni ise bana göre güncel veri yükselirken fiyatın yükselmemesinden kaynaklı diye düşünüyorum şimdide hisse fiyatını veriye göre ayarlıyacak yani.
BDDK, sermaye yeterlilik oranı yüzde 12'nin altında olan bankaların temettü dağıtmamasını tavsiye etti. eger bankalar buna uyarlarsa bankalara temettü için yatırım yapanlar işyata saldıra bilirler.hem fiyat ucuz hemde iyi oranda temettü fırsatını değerlendirmek isteyebilirler.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...1b9761beca.png ///// Teknik olarak ;Tenkan Sen(Kalın turkuaz çizgi) Kijun Sen(Kalın kırmızı çizgi)'i 3 hafta önce yukarı yönlü kesti , ilk olumlu hareketimiz . 9 periyotluk hareketli ortalama olan Tenkan Sen değeri .835 bu hafta 84 ve üzeri kapanış yaparsa odak olarak aldığım noktada Tenkan Sen Kijun sen üzerinde 2 periyot kapanış yapmış olacak , ikinci olumlu hareket . Oluşan bulutumuzun daralması ise üçüncü olumlu hareketimiz . 100 periyotluk hareketli ortalama .851'den geçiyor bu hafta , bundan ötürü .85'de takılıyoruz . Eğer geçebilirsek .85'i bu sefer de .88'de ichimoku direncimiz var . Biraz sıkışacağız belki bu bölgede 1-1,5 ay fakat sonrasında yılbaşından itibaren muhtemelen +90'ları göreceğiz . İchimoku direnci olan .88 üzerinde yapacağı 2 kapanış bizi 1.00-1.05 aralığı olan kanalın üst bandına götürür .Temel olarak hep bakıyor , portföy değerinin hisseye yansımamasını konuşuyorduk . Biraz teknik baktım . Çoğunuz benden daha iyi biliyorduk belki tekniği ama hiç teknik bakılmadığından en azından bilmeyenler için bişeyler yazdım .
Hatam var ise affola , saygılar .
Yer İmleri