Sayfa 546/1003 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556596646 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 4,361 - 4,368 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    cauti,
    1.Katkı payı kalktı,
    2.EYT üzerinde çalışma başladı,
    3.3600 ek gösterge üzerinde çalışma var
    4.Askeri ücrt üzerinde çalışma var ,
    bunlar duyduklarımız bende stratejimi 2022 eylül-ekim olarak baz aldım.
    Ben gidişata göre karar verilecek görüşündeyim. Bu adımlar atılacak, sonra duruma bakılacak, kıl payı da olsa kazanma şansı varsa erken seçime gider. Bu adımlar atılmazsa zaten kazanma şansı yok.

Bu nedenle, bu adımlar atılıyor kesin erken seçim olur argümanını sakat buluyorum. Bunları yapmazsa zaten şansı olmayacak erken ya da geç seçimde. Daha son kozlar oynanmadı, yetmezse diğer kozlar da oynanır..yeter ki iktidar kaybedilmesin. Mart-nisan gibi anketler bu günden çok farklı olmazsa(ki ben daha kötüye bile gidebilir diyorum oylar), erken seçim vs olmaz.

Ama biz bu erken seçim-iktidar değişimini satın alırız şimdiden, mart gibi de olmayacakmış deyip satarız..sıkıntı yok
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2.  Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    178.525 stoplu 1/10 cort 178.325 ten...stop olursa 179.000 de tekrar ederim cortu...bol şanslar...
    stop 178.725 e çekildi...gelirse 575 ten 1/10 daha cortlarım...bol şanslar
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

3. perşembe ABD borsaları tatilmiş.

4. Gökhan Uskuay
    @guskuay
    ·
    57d
    Webinar'da anlatacağım bir grafiği paylaşayım.

Arjantin borsası yıl başından bu yana %84 artıda. %125 artışını Mayıs'tan bu yana gerçekleştirmiş.

Sebebi Eylül'de ön seçimlerde muhalefetin iktardan fazla oy alması ve Pazar günü gerçekleşecek genel seçimler.

cauti,
    seneryo böyle gibi

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Gökhan Uskuay
    @guskuay
    ·
    57d
    Webinar'da anlatacağım bir grafiği paylaşayım.

Arjantin borsası yıl başından bu yana %84 artıda. %125 artışını Mayıs'tan bu yana gerçekleştirmiş.

Sebebi Eylül'de ön seçimlerde muhalefetin iktardan fazla oy alması ve Pazar günü gerçekleşecek genel seçimler.

cauti,
    seneryo böyle gibi
    Uskuay öngörüleri iyi çocuktur, ama kendi senaryomu tercih ederim
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6. faizleri düşürelim 200 puan daha şakkadanak bak bakalım vcari fazla veriyoz mu vermiyor muyuz hey Allahım ya bunca senedir bu benim neden aklıma gelmedi ya dur bi dakka 1994 krizi neden çıktıydı şakkadanak
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Formasyonlar devreye girmeye başladı
    bozzzkurt jetonu hazırla .
    göstergen yonca olsun.
    söylediğim 10.72 oturuyor ona göre
    yoncanın spotu canlı duruyor lakin vadelisi ısrarla gitmiyor. dün spot ve vadeli arasındaki makas 12 birim fiyatken şu anda 7. Bakalım hangisi haklı çıkacak ?

Sayfa 546/1003 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556596646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •