Aman,millet üzgün, Nasreddin hoca fıkraları ile moral vermek lazım.Hoca bir gün göle yoğurt çalarken........
Aman,millet üzgün, Nasreddin hoca fıkraları ile moral vermek lazım.Hoca bir gün göle yoğurt çalarken........
çok hırpalandık çok itildik gözardı edildik artık diğerleri düzeltmesini yapsın biz önümüze bakalım.
Cauty'nin öngördğğü gibi DEVA nın bu sene sonuna kadar star performans göstermesini bekliyorum,f/k 11 leri görebilir,200 TL değerler Zincirleri olmasa çok daha yukarısına layık.
Devre kesici girmese bari....
5krş kademeden kurtulduk, 10 krş a geçtik bir daha dönmeyiz diye düşünüyordum. düşün düşün sonu gelmez bu işin.
BANVT de kanal değişikliği arifesinde kötümserlik pompalayanları burda görünce bazı kişilerin iyi niyetli olmadığını..yada eksik bilgiyle yazdığını gördüm.Borsa gelecegi fiyatlıyorsa..Vergi dairesine bildirilen kar zaten ederini gösteriyor.Lakin potansiyel asgari her çeyrek 800 Milyon kar ufukta görünüyor.Buda ederini 180 yapar.Düsuk F/K yı öyle içimize sindirmişlerki..geleceği görme algımızı hırpalamışlar.Ben artık..cari 14 F/K larla fiyatlanması tarafındayım.YTD.
Düşmesini isteyenler ile yükselmesini isteyenlerin çekişmesi bu,iyi veya kötü niyetle ilgisi yok
Yükselmesini isteyenler avantajlı taraflarını gösteriyor,karşı taraf ta olumsuz yönlerini.Bunu realist veya hayali değerlendirmek kısa-orta vadede para kazanmak ile uzun vadeli yatırımcı olmak demektir.Ancak faydalı ömür kısa,uzun vadeli yatırımcı olmak bazı kişilerde stres yaratır
Hele yatırımın enflasyon karşısında eridiğini gördükçe
Yer İmleri