Artan

203,50 10 18:10
2,75 10 18:10
14,74 10 18:10
8,80 10 18:10
2.321,00 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

5,13 -10 18:10
8,67 -9.97 18:10
108,90 -9.55 18:10
3,64 -7.38 18:10
134,40 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.062.594.753,00 18:10
7.179.216.574,00 18:10
6.524.217.020,05 18:10
6.316.388.859,62 18:10
5.581.825.986,86 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 546/569 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556 ... SonSon
Arama sonucu : 4545 madde; 4,361 - 4,368 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

1. Ne kadar kızsakta adam haklı. Hakaret etmesini kesinlikle doğru bulmuyorum. Almakta satmakta bir tercih. Yükselseydi kendisi mi olacaktı hakaret ettiği ifadeler.

Gece yarısı bilanço göndermek,
    Hisse topluyorum deyip yatırımcıyı kandırmaca,
    Geçen yıl haftada bir KAP atan şirketten bu yıl tek bir haber çıkmaması,
    Haber sızdırılarak bilanço öncesi fiyat düşürme,
    Patronların hisse satıp sonrasında şirkete geri aldırma oyunu,
    Ve sayamadığım birçok rezillik bu şirkette mevcut.
    Şahsın dediği gibi hisse kaç kez zikzak yaptı. Enflasyon karşısında bizi ezdi ve bağladı.

Son 2 yıldır belirli aralıklarla aldım ve almaya devam ediyorum.

Hata mı? Zaman gösterecek ama Alarko patron ve yönetimi beş para etmez ve kurumsallıktan uzak duran topluluk olduğunu net göstermiştir..

Sanki bu bilanço da bir rezillik ile taçlanacak gibi.

Saygılar.

2.  Alıntı Originally Posted by ekserji Yazıyı Oku
    Ne kadar kızsakta adam haklı. Hakaret etmesini kesinlikle doğru bulmuyorum. Almakta satmakta bir tercih. Yükselseydi kendisi mi olacaktı hakaret ettiği ifadeler.

Gece yarısı bilanço göndermek,
    Hisse topluyorum deyip yatırımcıyı kandırmaca,
    Geçen yıl haftada bir KAP atan şirketten bu yıl tek bir haber çıkmaması,
    Haber sızdırılarak bilanço öncesi fiyat düşürme,
    Patronların hisse satıp sonrasında şirkete geri aldırma oyunu,
    Ve sayamadığım birçok rezillik bu şirkette mevcut.
    Şahsın dediği gibi hisse kaç kez zikzak yaptı. Enflasyon karşısında bizi ezdi ve bağladı.

Son 2 yıldır belirli aralıklarla aldım ve almaya devam ediyorum.

Hata mı? Zaman gösterecek ama Alarko patron ve yönetimi beş para etmez ve kurumsallıktan uzak duran topluluk olduğunu net göstermiştir..

Sanki bu bilanço da bir rezillik ile taçlanacak gibi.

Saygılar.
    Fiyasko dolu maalesef, hesap uzmanı ordusu var ama enflasyon muhasebesi etkisini hesap edemiyorlar
    Maldivler otel? yalan oldu
    Batarya...2024 sonu olacaktı yalan dolan
    Taahhüt satılacaktı...rezaletle sonuçlandı..
    Carrier hisse satış...rezillik
    Hisse geri alım 100 TLden milyon milyon, şimdi tahta yine rezil..
    Uçak dönüşüm, rezillik
    Tarım, rezillik..bu sene sonu 3 bin dönüm olacaktı yalan...
    Ortakların hisse satışı rezillik
    Özgür efendi değeri tabana yayacaz dedi herkesi aptal yerine koydu, şimdi sermaye azaltma...
    daha sayarım ama...bunların hepsi hazır ekmek düşmanı ve basiretsiz reziller...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,136
    sn Wuhanlı, sn bridger, sn ekserji,
    haklı olduğunuz çok şey var bazılarına katılmadığımı ifade edeyim...
    müptezel şimdiye kadar mantıklı hiç bir şey koymadı ortaya... ne bir faaliyet raporundan, ne farklı bir şeyden. sürekli karalama ve cinsel fantezilerini yazıp durdu. leyla yönetim kurulu üyesi ama o başkan zannetmekte, kendisi bir kaç defa uyarıldığı halde...
    şirketin içi boşaltılıyormuş, bilmem hangi ülkeye para kaçırılıyormuş teranelerini salladı durdu, maalesef ne SPK ne de herhangi bir kurum kendine işlem yapmadı. işin garibi bizim şirket rahatsız bile olmadı... kem söz sahibine aittirmiş peh diyelim sn kentufun ifadesiyle...

şirket geçmişte iyi yönetiliyor muydu bilmem ama Karakuz, MERAM ve Cenal şirkete sınıf atlattılar... hele de şirketin içini boşaltacak tipler 2022 yılında elde edilen müthiş karları borç ödemede kullanmazdı. hatırlıyorum 2025 yılında dahi ödenecek taksitler vardı. şirket bunları ödediği gibi yepyeni bir alanda yatırımlar yapmakta... eğer biraz söylentileri- ki çıkaranlar bellidir- gerçek olmaya doğru gidilseydi şimdi çok yüksek bir fiyattan Alvimedia yı sahiplenmiş bulurduk kendimizi...

domates şekillenmemiş. mahlukun yapılan yatırımlardan ihracattan haberi olmadığı için çünkü bir şeyleri okumak işine gelmemekte, sallamak daha kolay...

şirkette bir başıboşluk var... enflasyon muhasebesini çalışması gereken adamımız maalesef pek hesap uzmanlığı yapmamış görünüyor. titri kullanarak makam peşinde olmuş ve sonuçta bir yere kapağı atmış gibime geliyor. unutmayın Aydın Doğan CEO yaptığı kişiye yediği milyar dolarlık ceza için epey fırça atmıştı ki o kişi sanırım kurul başkanlığından ayrılma idi... yatırımcı ilişkileri ise maalesef pek yeterli değil. şirketin itibarı yükselirken kendine piyasa yapmak istedi ve çapı yetmedi... içlerinde 2 kişiye hala inanıyorum. CEO ve ALpaslan Beye...

Gelelim yatırımlara: 2022 ve 2023 yılları farklı yıllardı. ve gerçekten çok paralar kazanıldı. bu yüzden bazı yatırımların yapılması planlandı diye düşünmekteyim. ama geçen zaman maalesef ülkede ve dünyada bazı işlerin pek iyi geçmediğini görmelerine ve ayaklarını gazdan çekmelerine sebep oldu. bazı yatırımlar ise Maldivlerde olduğu gibi iptal edildi ki bence Maldiv pek de uygun değildi. ola ki doğru olabilirdi ama bilmediğiniz yörelerde iş yapmak zordur. bakınız FAS, bakınız Romanyadaki işlerin alınış sürecinde iptal edilip Astaldiye verilen iş...

şimdi öyle bir dünyadayız ki ne zaman ne olacağı pek belli değil ve yatırım yapmak gerçekten çok riskli... üstelik ana faaliyet alanlarındaki satışlar pek de beklendiği gibi gitmemekte gibi... en sıcak günlerde bile sadece prime timelar tavan fiyat gitti. bu da ilkedeki bazı işlerin özellikle sanayinin pek iyi gitmediğini göstermekte.
    gelelim tarıma... tarım yeni bir sektör ve bir şekilde kabuk değiştirme... bu kabuk sadece üretim değil ihracat açısından da çok önemli... ihracat ülkedeki krizlerde neredeyse tek çıkış yolu olacaktır. burada da yatırımlarda frene dokunmak neden icap etti bilmiyorum ama sanırım enerjide özellikle Meramda yatırımlar daha hızlı. varlık tabanı için her yıl 100 milyon doların üzerinde yatırım yapılıyor diye hatırlıyorum...
    havacılık ve Gotion işi... havacılıkta dengeler çok çabuk değişiyormuş diye duydum. yüksek fiyattan bir uçak alıp dönüştürmeniz size bir şey kazandırmaz. Enerjide de bir şekilde bir çok şirket yatırımlarını iptal etmekte ya da revize ( özellikle güneş enerjisinde)bu yüzden yavaş adımlar zararımıza değil...

taahhüt satışı da Carierin satışı da rezalet. bu şirketin en zayıf olduğu alan bir şeyleri elden çıkarmak. Tuzla arsasını bile satmak yerine kendileri aldılar... taahhüte de iklimlendirmeye de seralarda kendileri iş verecekler artık. seraların yapımında ALSİM kullanılıyor diye biliyorum...

ortak satışında maalesef tufaya geldik ama bir şekilde şirket kendi hisselerini aldı ve sermaye düşürecek. bunu sn 101 e söylediği gibi 400 milyona çekselerdi iyi olacaktı...

piyasa bazan bizim gördüğümüz şeyleri görmez... iyi trader iseniz bu dalgalarda para kazanırsınız. ama çoğunlukla elinizden kayıp gider kazandıklarınız... eğer bilanço okuyabiliyor iseniz, dünyaynın ülkenin nereye gittiğini görebiliyorsanız onlardan ileride olacaksınız ve en azından para kaybetmeyeceksiniz. bir gün piyasa sizin gördüğünüzü gördüğünde hala belkliyorsanız karınızı alıp çekileceksiniz...

faaliyet raporlarında ve diğer bilgilendirmede yer alan unsurlardan hesap verebilir olmak pek de son zamanlarda gerçekleşmiyor. CEO WEBİNARLARa çıkmıyor bile. yatırımcı ile ilgili suyurular neredeyse yapılmıyor. mesela son WEB kimsenin haberi olmadan yapıldı. sorduğumuzda bundan sonrakileri duyuracağız dediler. şirket kısa zamanda toparlanacaktır ve eğer ülkemize gerçek yabancı girer ise gerçek yatırım fonları alım yaparsa o zaman çok şey değişecektir. o zamana kadar toplayabilen toplasın derim kendi adıma...

4. Alarko Holding A.Ş. (ALARK) 2025 yılı ikinci çeyrek bilançosunun 15 Ağustos 2025 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) açıklanması bekleniyor.

Şirketin finansal sonuçlarına ilişkin aracı kurum beklentileri belli oldu.

ForInvest Haber tarafından hazırlanan ankete göre, Alarko için ortalama çeyreklik kâr beklentisi 17 milyon 400 bin TL, medyan beklenti ise 204 milyon 400 bin TL olarak gerçekleşti. Ankete 2 aracı kurum katıldı.

5. Alarko nun geldiği nokta çok üzücü gercekten.
    2 kurum anca fikir beyan edebilmiş..
    Alt pazar hissesi gibi takılıyoruz..

Görüntülere de bakilirsa akşam muthis bir 2.ceyrek bilanco geliyor..99 a boşuna goturmediler..simdi 90 olduguna bakmayalım
    Son düzenleme : Wuhanlı Ejder; 15-08-2025 saat: 17:58.

6. Seans kapandıktan sonra an itibariyle 22 bilanço açıklandı. Bizimkiler yine gece yarısına kalacak sanki. Yuhhh.
    -Başarılı bir yatırım sabır, disiplin ve zaman gerektirir. Ne kadar yetenekli olduğunuz ya da ne kadar efor harcadığınızın bir önemi yok. Bazı şeyler sadece zaman gerektirir. 9 farklı kadını hamile bırakarak 1 ayda bebek sahibi olamazsınız. WARREN BUFFET

7. Gece yarısı açıklanan bilançolar pek hayırlı olmuyor inşallah bu sefer eli yüzü düzgün bir bilanço açıklarlar. Tek umudum algyo ve alcar'ın nispeten iyi bilanço açıklamış olmaları.

8. Kontrol ettiğimde bilançoyu 19 Ağustos tarihine kadar gönderebiliyor. Neden bu gece gelecek beklentisi oluştu acaba.

Sayfa 546/569 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •