Soru :
Ümit bey
31/12 de ilişkili alacağa faiz işletmeyi dusunuyormusunuz?
Cevap :
Dönem sonu ilişkili alacağa faiz tahakkuk ettirme yönetim kurulunun alacağı karara bağlı olup, gündemlerinde olduğunu tahmin etmekteyim.
Saygılar
Soru :
Ümit bey
31/12 de ilişkili alacağa faiz işletmeyi dusunuyormusunuz?
Cevap :
Dönem sonu ilişkili alacağa faiz tahakkuk ettirme yönetim kurulunun alacağı karara bağlı olup, gündemlerinde olduğunu tahmin etmekteyim.
Saygılar
Palavra palavra hepsi palavra inanmam buna. Ayni yonetim kurulu 2017 yilinda cironun yüzde 120 artacağını söylemişti fâaliyet raporunda yariya düştü. Yine ayni yönetim alacagin tahsili icin plan üzerinde çalıştıklarını soyleyeli 2 yil oldu..sonucta itibari ve prestiji kalmadigi icin ederi 30 kurus olan bir şirket yonetiminden bahsediyoruz..bunlari koc veya sabanci gibi basiretli patron gibi düşünmek en basit ifadeyle saflik olur bu saatten sonra....
Bu hafta gene bir 0.43 denemesi olur mu acaba...verip gidecek adam cok
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neden 3 kurus para tahsil ettiği içinmi sahsi düşüncem batmaz eğer çıkacak olursa iyicene bezdirdikten ve usandırdıktan sonra haber öncesi ancak dedikodusu yapılmadan herkesin umudu bittiği anda nedensiz biranda (burada ky birçoğu dökülmüş olmasi lazim) çok hızlı 50-60 kuruşlara gelir sonra tekrar yavas yavas azar azar düşmeye başlar burdada kalanlar döküldükten sonra bir solukta 70_80 kuruslara gelir sonrada döke tamamimini topladiklarinda istedikleri fiyata çekerler sonrada hisseyi yeni emanetçilere teslim ederler. Bu tamamen benim senaryom hicbir temeli dayanagi yoktur. Sirketle herhangi bir bilgi sahibi değilim. Kötü senaryom malum olan...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslinda bu sekilde senaryo üretmek cok sacma ama temel teknik hikaye haber yatirim vs.. şirketle ilgili konusacak hicbirsey kalmayinca güven ve itimat bitince konusacak düsunecek hicbirsey kalmiyor
Aynen ama banka taksitleri yaklasiyor. Fiyatlari bu hissede tutmak istemezler herrhalde 🙂insallah
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borç 10 yila yapilandirildi 2si bitti 8 yil uzun dönemde ödenir acil paraya ihtiyaç olmadigindan hissenin bu fiyatlarda kalmasinin sakincasi yok zaten acil ihtiyacta alacakli kisimdan parca parca tahsil ederler benim asıl umudum 2019 kadar seçim olmasi gercekten batak bile olsa secim once batirmazlar hatta secimden once yalandanda olsa bir miktar cikar. Tabi buda farazi
Bu arada yeni gelenler varsa tekrar hatırlatayım yazdıklarımız tamamen hikayeden olusuyor gerci forumda bırak yeniyi eskilerden bile bircogu kalmadi kalanlarinda acaba kaçı gercek ky oda belli değil
Yer İmleri