Sayfa 547/810 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557597647 ... SonSon
Arama sonucu : 6474 madde; 4,369 - 4,376 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1. Portföydeki en zayıf halka oldu bu düşüşte.

2. Kords, globalde durumlar iyiyken, iç piyasada yavaşlama da olsa, dolar fiyatı da artsa kendini korur ve üstüne ortam uygunsa sırf dolar arttığı için tl bazlı cirosunu yıldan yıla %50-70 arttırabilir. Ama.. Globalde resesyon ortaya çıkarsa ki bu tür resesyonlar ortalama 8 yılda bir kaçınılmazdır, o zaman bundan en çok etkilenecek şirketlerin başında Kords gelir. Direkt globale bağlı olarak değer kaybedebilir. Akla gelmeyecek rakamlar da söz konusu olabilir. Zaman gösterecek. Düşüşün daha başındaysak, 6 ay sonrasını görmek gerekir. Acele etmeden, sakin, sabırlı bir şekilde gözlemlemeli. Bu tür süreçlerde borsayı kolay zanneden bir sürü yeni sözde yatırımcı avlanabilir.
    ...

3. Bir yerlerdeki mallari istiyor dusuncesindeyim. Bu esnada corona tantanasi ve sarlatanligi bu isin tuzu biberi oldu. Ama 6-7 lira alti olamaz dusunceme gore. Panige gerek yok. 2-3 yil sonrasina bakmali.
    ...

4. Şimdi ben sözde yeni yatırımcı olduğum için söylediklerimi çok dikkate almayın ancak benim nisan hedefim olan 17-18 TL'lere ben yine gecikmeli de olsa(Eylül-Ekim) ulaşacağını düşünüyorum. Zira salgın etkisini yitirdikten sonra hızlı bir toparlanma olacaktır. YTD.

5. Portfoye biraz daha ekleme yaptik hayirlisi .yatirim tavsiyesi degildir

6. bu fiyatlarda gelse de alsak diyorduk. şimdi elimiz almaya gitmiyor. insanoğlu işte...

7. Almak istiyorum ama para yok.

8. Değerli Borsa Zedeli Dostlar
    Aşağıdaki metni Cimere girip Hazine ve Maliye Bakanlığını seçerek üstteki sekmeden dilek ve öneri olarak göndermeniz kamu oyu oluşturulması açısından birliktelik olacağı ve dikkate alınacağı kanaatindeyim.Saygılarımla.

Ülke ekonomisinin barometresi Borsa İstanbul’da bulunan hisse senetleri CORONA virüsü nedeniyle yapılan panik satışlarla aşırı derecede değer kaybederek ,şirket sermayelerinin ve yatırımcıların tasarruflarının erimesine sebebiyet vermektedir.
    Bistte hisse senetlerinde % 10 çıkış ve inişte uygulanan devre kesme marjının, panik işlemler geçene ve piyasalar durulana kadar inişlerde en az % 5 in altına çekilmesi yatırımcının korunmasında ciddi yararlar sağlayacaktır.
    Gereğini arz ve talep ederim.

Sayfa 547/810 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557597647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •