Sayfa 547/916 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557597647 ... SonSon
Arama sonucu : 7328 madde; 4,369 - 4,376 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1. Reklamlarındaki gibi Milli porsolenci, milli seramikçi gururla ve iftiharla sunar yaptığı düzenbazlıkları.. 2 yıldır aldığı küfürler ve beddualar cabası sürekli hisseye operasyon yapmış ırzına geçmiş. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz. İlahi kudret razı olmaz, Milli porsolenci bunun farkında değil ne yazık ki.

2.  Alıntı Originally Posted by Çeşme Yazıyı Oku
    Reklamlarındaki gibi Milli porsolenci, milli seramikçi gururla ve iftiharla sunar yaptığı düzenbazlıkları.. 2 yıldır aldığı küfürler ve beddualar cabası sürekli hisseye operasyon yapmış ırzına geçmiş. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz. İlahi kudret razı olmaz, Milli porsolenci bunun farkında değil ne yazık ki.
    Sayın Çeşme, burada hep uyarıları yaptık ama insanlar herhalde kontra yorum sandı...ytd...!!!

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

yılbaşından bu yana alan satanlar.

6. Hisseye olan güvenim tamamen sona erdi ama hissedeki bu baskı sanki kasıtlı olarak yapılıyormuş gibi bu da az da olsa insana birşeyler olacakmış hissi veriyor. İnşallah yanılmıyorumdur...

7.  Alıntı Originally Posted by MurTCu Yazıyı Oku
    Hisseye olan güvenim tamamen sona erdi ama hissedeki bu baskı sanki kasıtlı olarak yapılıyormuş gibi bu da az da olsa insana birşeyler olacakmış hissi veriyor. İnşallah yanılmıyorumdur...
    Aynen sana katılıyorum tüm olumsuzluklar fiyatladi tek olumsuzluk batması 2 iskur hissesini de öyle almıştım 1 yıl önce çok şükür kazandım şimdi bu hissede bir haber düşmesi her şeyi değiştirecektir

8.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Aynen sana katılıyorum tüm olumsuzluklar fiyatladi tek olumsuzluk batması 2 iskur hissesini de öyle almıştım 1 yıl önce çok şükür kazandım şimdi bu hissede bir haber düşmesi her şeyi değiştirecektir
    Geçenlerde birileri daha bu batma hikayesini yazdı.
    Stok ve alacakları 250 milyon gibi, 200 net yazsa hisse başı 5 tl, 6 fabrika 300 milyon gibi (2013de bir tanesi 50 milyon değerlendirmişti) hisse başı 7.5 Borç yok. Ivır zıvırlar hariç ( marka, mağaza, arsa, falan filan) 12.5 net. Keşke dursa, tasfiye edip para dağıtsa.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Sayfa 547/916 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557597647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •