Sayfa 547/948 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557597647 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 4,369 - 4,376 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. avanelerın bulunduğu butun kâğıtlar da buram buram koku gelır,,,

ılk mesajımı dıkkate alın lütfen avaneler ve o ,,,,,

yatırım tavsıyesı degıldır

Alıntı Originally Posted by .:TÜCCAR:. Yazıyı Oku
    Açılışla birlikte,garanti 100 bin lotu 2,65 satmaya başladı.Sonrası şeker-meker derken tacirler gün içi aldıkları ile beraber,kol kesti ve portföyü de boşalttı.Buram buram insider trading kokuyor.Şirket adam gibi yeni bir başlangıç istiyorsa bunlara izin vermemeli.Yatırımcılarda bugünkü işlemlerin incelenmesini Spk'ya sormalı.
    merak etmeyın avaneler daha düşükten veya bu rakamlar dan yerıne koyma çabası ıcınde olacaklar ama yukarı beklentım çok zayıf benım,,,,

zaman ve bıraz da bara kaybedecegız,,,

yatırım tavsıyesı degıldır

2. Bugün bir kez daha net olarak gördük ki şeker deki arkadaşlar içerden haberdar , nasıl 9 aylıktan önce 1.5-1.80 arası mal toplayıp 9 aylık açıklanınca yaklaşık 800 bin lotu 2.30 lardan verdiyse , bugünde 2.71 -2.65 arasına şeker bastı , hem de aktiften , açılışta ise tek tuş garanti 100 bini koydu 2.65 e , garantidekinin de haberi vardı belli , olan tacirlere oldu , son 3 haftada 2.65 ort ile ile aldığı malı 2.44 ort ile verdi , belki de krediliydi bilmiyoruz.

Yalnız tüccar haklı , Özellikle şeker yatırımdaki içeriyle bağlantılı , kesin bilgi yayılmalı, bal gibi insider trading , vakti olan mutlaka sok ya şikayet etmeli.

3. Vergi dairesine sunulan kara gore son ceyrek zarar yazmis. Yanlis miyim?

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by safran_ Yazıyı Oku
    Bugün bir kez daha net olarak gördük ki şeker deki arkadaşlar içerden haberdar , nasıl 9 aylıktan önce 1.5-1.80 arası mal toplayıp 9 aylık açıklanınca yaklaşık 800 bin lotu 2.30 lardan verdiyse , bugünde 2.71 -2.65 arasına şeker bastı , hem de aktiften , açılışta ise tek tuş garanti 100 bini koydu 2.65 e , garantidekinin de haberi vardı belli , olan tacirlere oldu , son 3 haftada 2.65 ort ile ile aldığı malı 2.44 ort ile verdi , belki de krediliydi bilmiyoruz.

Yalnız tüccar haklı , Özellikle şeker yatırımdaki içeriyle bağlantılı , kesin bilgi yayılmalı, bal gibi insider trading , vakti olan mutlaka sok ya şikayet etmeli.
    Şeker Delta ziraat Mec müc hepsi hasan arap . tahta alışık olmadığı hareketleri yapıyor

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. bu gerizekalı tacirler niye bastı tahtaya anlamadım. para babası bir gerzek olabilir basan. muhtemelen maliyeti 2 lira civarı ve matematiği tam yapamadı verdi geçti.

aşağıda tahmini hesaplamam var resim olarak. at fava bekle.

6.  Alıntı Originally Posted by TheOne Yazıyı Oku
    bu gerizekalı tacirler niye bastı tahtaya anlamadım. para babası bir gerzek olabilir basan. muhtemelen maliyeti 2 lira civarı ve matematiği tam yapamadı verdi geçti.

Mantikli bir hesap zaten beklenen kar ortalaması tsk

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by TheOne Yazıyı Oku
    bu gerizekalı tacirler niye bastı tahtaya anlamadım. para babası bir gerzek olabilir basan. muhtemelen maliyeti 2 lira civarı ve matematiği tam yapamadı verdi geçti.

Evet sizin tahminide not aldık

“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

Bir kişi de şunu sorgulamıyor: Arkadaş, sen nasıl bir şirketsin ki piyasanın kötü algılama ihtimali olan bir mali tabloyu seans içinde yolluyorsun? Seans kapandıktan sonra yolla, insanlar panikle alım-satım yapmasınlar.

Yok hadi yolladın gerizekalı gibi, açıklamanın altına iki satır not düş bari, de ki; bu tabloda birleşmeden kaynaklanan ciro artışı görünmemektedir.
    Burada ya beceriksizlik ya da kötü niyet ararım ben. Her ikisi de şirket için kötü puan.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 547/948 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557597647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •