Sayin trandman
3 senedir biz ortagiz, varsayin ki 2007 den halka arz a girdiniz dolariniz vardi bozdunuz . Temettuleri saymiyorum onlar sinir stres payi olarak kabul ediyorum son 3-4 senenin .15 sene once 1.440 milyar dolardan ( bugunun enflasyon sebebiyle Dolar karsiligi 2 milyar Dolar ) yatirim yapan insanlari cok guzel dolandirmis bir sirket var karsimizda . Hadi son 3 sene pandemi oldu insaat isleri cok etkilendi kabul . Ancak bizlere karsi olan tutumlari, yaptiklari hirsizliklar , hisse yarinlar yokmus gibi duserken filarmoni , darussafaka basket takimi sponsorluklari, Sik sok tiyatro paylasimlari ile bizlerle resmen tssk gectiler. Yardimsever imajlarina sekte vurulmasn, itibarimizi koruyalim hamleleri ile milletin gozunu boyadilar. GK da gozumuzun icine baka baka Ercan Kumcu denen o.evladi bizden bilanco sizmaz dedi . O yuzden ske ske gelmesi gereken bir bilanco ile gozunuz boyanmasin , Cemal Bey cayir cayir yaziyor Allah razi olsun , Twitter da orada burada bu hirsizlarin itibarlarini bes paralik etmeye devam ta ki adam olana kadar hepsi
Çirkinlik, alçaklık, şeref yoksunluğu da burada zaten. Pandemiden etkilenen sektörler, pandmi bitti denilince kat kat giderken Tkfen tam bataklığa saplandı.
Bu sahne inandırıcı değil. Kağıt seke seke 4 haneli rakamlara gidecek. Ama öyle ama böyle. Yoksa kağıdı bedava verecek enayi kalmadığı için mallar mallarından olacak.
YTD
gübrede aslan payı tekfenin egegübre ve bağfaş tavana gidiyor bizde hala satma derdinde olan kuşbeyinli ibineler var
-------------------------------------------------------------------------------------------
Son düzenleme : .bozoklu.; 15-08-2022 saat: 15:57.
10 kademede alıcı 114 bin adet satıcı 600 bin adet sat sat bitiremediniz şerolar.
Şu yapı kredi robotunu biri hacklese 2 ay çalışmasa helalinden 5 bin lot Tekfen hediye edicem öyle ayar oluyorum
Yer İmleri