Benim yazdigim matematik deil hocam yasal olarak 8 ay suresi var referans bilanco tarihine gore ama surec zaten agustos 2023 basladigi icin daha erken bitme ihtimali yaptiginiz kurgudaki gibi olabilir
yok, yanlis anlama olmasin, yasal sureyi bilmiyorum, dediginiz gibiyse tabi ki 8 aydir
ben sadece adamlar elinden gelenin en iyisini yapsalar bile en erken su tarihe yetisebilir cunku otoritelerini tamaminin onayinin tamamlanmasinin beklenmesi gerekiyor anlaminda yazmistim
yok, yanlis anlama olmasin, yasal sureyi bilmiyorum, dediginiz gibiyse tabi ki 8 aydir
ben sadece adamlar elinden gelenin en iyisini yapsalar bile en erken su tarihe yetisebilir cunku otoritelerini tamaminin onayinin tamamlanmasinin beklenmesi gerekiyor anlaminda yazmistim
O noktada haklisin insallah da oyle olur surec uzamasin daha fazla gk da bu is bitsin insallah
Fitch: Türkiye’de İslami finans büyüklüğü 100 milyar dolara ulaşabilir Fitch'in analizine göre, Türkiye'de İslami finansmanın büyüklüğünün eylül itibarıyla 90 milyar doları aşmasının ardından, birkaç yıl içinde 100 milyar dolara ulaşması bekleniyor. ALBARAKA gitmeyen tek
Yer İmleri