YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Dökülen domatesler taş gibi maşallah. Ne niyetle dökerler anlamak zor gerçekten. Domates bu kadar bol olacaksa Tukaş için büyük nimet. Lakin gidişatımız iyi değil şuan tek rakibimiz Venezuela maalesef.
https://twitter.com/sayarbilgi01/sta...2hovcvozD5Bsig
Borsa endeksini 3 e katladığımız Brezilyada bile enflasyon %12.1.,,,şu hale bakın.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Altta eski dost Denetmen 34 dü görüyorum. Çok iyi bir temel analizciler kendisi. Hoş gelmiş Tukaşa şeref vermiş.
İyi temel analizcilerin hepsi toplanacak gibi buraya.
Netaştan krokodil, pascal ve 319 da bekleriz.![]()
Tukaş, yıllardır kaplumbağa gibi hareket eden tatgd yı taktı peşine. Finansallarına bakınca açık ara favori Tukaş tabi. Patron faktörü vesaire diyenler için tatgd mantıklı olabilir.
Ben, Cem cimin 3 sene önce ki gibi 1 liradan 18 liraya götürme ihtimalini seviyorum.
Dipte alanı ihya eden zirveden alanın ocağını söndüren bir tarzı var hissenin bu bilinmeli!
Dünyada çok büyük bir gıda krizi oluştu, bu kriz en az 1 yıl daha sürecek gibi. Onun için bu sektör şuan bütün sektörlerden çok daha önemli hala geldi. Uluun buğday krizi ile 2 ayda 6 liradan 22 kusurlara geldi. Gıda sektöründe Tukaş ile beraber beğendiğim şirket oydu lakin çok sert gitti, bir türlü almak nasip olmadı.
Şuan Tukaş gıda sektöründe açık ara favorim. Tukaştan sonra 2. favorim pnsut olabilir. Oda bu krizde çok iyi işler yapabilir, 1. çeyrek bilançosunda çok iyi geldi ve ilginç bir şekilde çok ucuz kaldı.
En az bir sene gıda sektörü şirketlerinde kalmak mantıklı olabilir gibi görünüyor.
Batırım tavsiyesi değildir!![]()
Sizi burda görmek güzel sevgili denetmen 34. Her zaman ki gibi doğru hisse seçimi yapmışsınız yine tebrikler.
Güzel ve bereketli günler görmek nasip olsun inşallah.
Yer İmleri