Aghol icin yuksek temettu veriyordu gecmiste . Agholun durumu kotuyse yardima koşar yoksa avucumuzu yalarız 😀😀😀
Aghol icin yuksek temettu veriyordu gecmiste . Agholun durumu kotuyse yardima koşar yoksa avucumuzu yalarız 😀😀😀
Nakit net nakit mi? Borçlar düştükten sonra?
Katılıyorum. Düşük faizle borç alan ve mantıklı işler yapan mantıklı iş yapar. Net nakit fazlası var gibi anladım ben yazdığından. Benim de portföyde var %3 gibi ama artırmadım oranını sebepleri daha önce yazmıştım. Bu arada kendi sitesinde CCola iştirak oranını %50,3 yazıyor. %40 dan hesaplamışsın galiba..
3 ceyrekde 10 milyar faaliyet karı yaziyor . Total borcu 80 milyar . Kazandigi bile yeter cevirmesine alacaklarini yazmadim daha .
Bunun belini bukecek tek olay . Ulkeye gelen 10 milyondan fazla gocmenin tarikatlarn nufussuzlugunu giderip baska isler pesinde kosmasidir .
Akp gittigi gun efes gercek degerini bulacaktir . 1994 de 2 dolar olan hisse bugun 3 dolar oda zincirini kirmis hali .
Rusya pazarndan cikacak firmalarin sirketlerini almasi gundemde
International beer breweries sirketiyle gorusup tuborgu almasi daha kolay ve iyi olabilir . Turkiyede yabancinin sirket satmasi icin sebep cok nede olsa .
Yasanacak su kıtlıgı nedeniylede su sektorune girip kucukleri alıp tek buyuk olarak devam etmesi gerek bence .
Su sektörü önemli cesitliligi artirmali . Anadolu grubun en iyi yaptigi iş kucukleri yok edip tek buyuk kalmaktir .
Bunuda pekala yapabilir
Haklisınz 50.26 ccola istiraki , bu firmanin borc problemi olacagini sanmiyorum . Gıda krizi yasanirken anadolu etap ı halka arz edebilirdi . Icecek kismina yanilmiyorsam 250 milyon dolar deger bicilmis . Anadolu etapdn ccolaya satis gerceklesmisti .
Genel.kurulda nefes aldirilmazsa daha guzel gunler gorulebilir hisse performansı acisindan . Bende karın gizlendigini dusunenlerdenim . Buna ragmen buyume artıyor . Daha iyi yerlerde olmayı hakediyor . Arceligin yarısı bile etmiyor şuan . Avrupada ve dunyada sayili iki sirketimiz var uretim olarak biri şişe biride aefes . Baska hatirlamiyorum . Oyuzden boylesi komik rakamlar yakışmıyor
Yer İmleri