Son 1 haftada girenler %30 kazanırken sene başından beri bekleyenler o kadar kazanmadı hatta 50-60'dan alıp zararda olanlar var, borsada zamanlama çok önemli.
Son 1 haftada girenler %30 kazanırken sene başından beri bekleyenler o kadar kazanmadı hatta 50-60'dan alıp zararda olanlar var, borsada zamanlama çok önemli.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
cogu zaman ayni dusuncede ve yatirimlarimin oldugu uyeleri burda gorunce az birsey, al-unut hesabi ekledim portfoye
bakalim zaman neler gosterecek
kendime not: yanki odasinda miyiz, yoksa gizli cevher mi bulduk bana tecrube olsun....
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim...
Agresif buyume hikayesi olan sirketin zamanlamasini yapamazsiniz; tasiyan kazanir 😎😎
Tavanımız hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar....atatp de 34,5 tan almıştım bir kaç ayda 170 leri gördü...içim kıpır kıpır...atatp benzeri duyguları şu anda yaşıyorum...bakalım piyasa nasıl bir karar verecek....maharaj dostum bence atatp deki gibi az bir kara razı olma...bu hissede emeğin çok...benim bile gelişmelerden haberim yokken bana sen söyledin...yıllar önce beklediklerimiz bu gün gerçekleşiyor görünüyor....
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
atatp de maharaj dostum ile maliyetimiz hemen hemen aynı idi ama o 40-42 lere razı oldu...bazen fırsatlar borsada bir kere insanın karşısına çıkıyor...değerlendirebilmek lazım...tabi kısmet de çok önemli...herkes kısmeti kadar faydalanacak...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Elimde çok yüklü mal yok keko dostum. Yeterli malı alamadım, satmak bir yana düzeltme bekliyorum ek için. Buna yeni egeen dedik boru değil.
Atatp da erken çıktık doğru amma ardyz yi 22 den yakaladık 66 dan teslim ettik. Yani atatp da kaybedilmiş bir şey olmadı benim açımdan. Ama eggub için şuan öyle bir alternatif yok maalesef, hele ki bu fiyatlardan hiç yok!
Yer İmleri