Sayfa 548/1001 İlkİlk ... 48448498538546547548549550558598648 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,377 - 4,384 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. Son 1 haftada girenler %30 kazanırken sene başından beri bekleyenler o kadar kazanmadı hatta 50-60'dan alıp zararda olanlar var, borsada zamanlama çok önemli.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. cogu zaman ayni dusuncede ve yatirimlarimin oldugu uyeleri burda gorunce az birsey, al-unut hesabi ekledim portfoye

bakalim zaman neler gosterecek

kendime not: yanki odasinda miyiz, yoksa gizli cevher mi bulduk bana tecrube olsun....
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim...
    Agresif buyume hikayesi olan sirketin zamanlamasini yapamazsiniz; tasiyan kazanir 😎😎

3.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Son 1 haftada girenler %30 kazanırken sene başından beri bekleyenler o kadar kazanmadı hatta 50-60'dan alıp zararda olanlar var, borsada zamanlama çok önemli.
    Aynen öyle sevgili dostum. Borsada zamanlama her şeydir
    Birde her hisseyi biraz duyurmak doğru anlatmak gerekiyor bence
    10 liralık mal 1 lira olunca bunun ucuz olduğunu detaylı açıklamak lazım

4.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Aynen öyle sevgili dostum. Borsada zamanlama her şeydir
    Birde her hisseyi biraz duyurmak doğru anlatmak gerekiyor bence
    10 liralık mal 1 lira olunca bunun ucuz olduğunu detaylı açıklamak lazım
    Aslında ne kadar değerli olduğu çok anlatıldı burada ama demek ki yeterince anlaşılmamıştı.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5. Tavanımız hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar....atatp de 34,5 tan almıştım bir kaç ayda 170 leri gördü...içim kıpır kıpır...atatp benzeri duyguları şu anda yaşıyorum...bakalım piyasa nasıl bir karar verecek....maharaj dostum bence atatp deki gibi az bir kara razı olma...bu hissede emeğin çok...benim bile gelişmelerden haberim yokken bana sen söyledin...yıllar önce beklediklerimiz bu gün gerçekleşiyor görünüyor....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. atatp de maharaj dostum ile maliyetimiz hemen hemen aynı idi ama o 40-42 lere razı oldu...bazen fırsatlar borsada bir kere insanın karşısına çıkıyor...değerlendirebilmek lazım...tabi kısmet de çok önemli...herkes kısmeti kadar faydalanacak...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. Elimde çok yüklü mal yok keko dostum. Yeterli malı alamadım, satmak bir yana düzeltme bekliyorum ek için. Buna yeni egeen dedik boru değil.

Atatp da erken çıktık doğru amma ardyz yi 22 den yakaladık 66 dan teslim ettik. Yani atatp da kaybedilmiş bir şey olmadı benim açımdan. Ama eggub için şuan öyle bir alternatif yok maalesef, hele ki bu fiyatlardan hiç yok!

8.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Olma potansiyeli var bence. Hisseler çok şişti, artık ucuz hisse bulmak zorlaştı. Eggub nadir ucuz kalan hisselerden biri. 40 milyon dolar yatırımla dev vinçler ve 100 er metre iskele uzatma olacak. Dünyanın en büyük otomotiv şirketlerinden biri muhtemelen bu limanı kullanacak. Çandarlıya düşünülen liman bilim adamları tarafından sakıncalıdır yapılamaz raporu verilmiş ve dalga kıranları yapılmış sadece ve durdurulmuş

Yani tek adres görünüyor o adreste Nemrut Körfezi yani Ege Gübre Limanı. Su derinliği ve iskele büyüklüğü ile bu iş için en elverişli yer burası olacaktır. Çinliler boşuna sık sık ziyarete gelmediler Nemrut Körfezinde bazı limanlara. Akabinde vinç siparişleri liman büyütme işine girilmesi tesadüf değil bence

Egeen konusuna dönersek hafızam yanıltmıyorsa beni 13 yıl önce keşfetmiştim bu şirketi. O zaman egeen 20 lerdeydi çok beğenmeme rağmen ben daha kurumsal ve güvenilir diye goody yi tercih etmiştim. İşte o egeen 20 den 20.000 ne yani 1000 kat giden

Eggub de bana matematik derki bu şirket bu beklentiler ve mevcut limanı ve denize sıfır 700 dönüm arsası ile 2 milyar dolara kadar gitmeli. Yani 66 milyar tl bugünün parasıyla. Ne zamana kadar derseniz bu rakam mevcut durumun fiyatlaması. Yani olanın fiyatlamasını yapması için 2 milyar dolar olmalı bence

Sonrada Manisa ya gelen ve gelecek olan dev şirketlerin meyvesini yemeye başladığında başkaca fiyatlamalar olmalı diye düşünüyorum. Çinli otomatik devine tahsis edilen arazi çok büyük, orda 1 milyar dolarla başlayıp 10 milyar dolara kadar gider bunlar. Orası üretim üssü olacak gibi görünüyor

Yazdıklarım beni bağlar. Sabırlı olanı ihya edecek potansiyeli fazlasıyla var bence. Tahta sığ bir tahta ve sanki birazda sahipsiz gibi görüntü veriyor. Güçlü biri ve birileri bunu keşf ederse çok sert yukarı gitme potansiyeli var. Belki patronu alır götürür milyar dolarlara 120 milyon dolarlık şirketini kim bilir
     Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    BYD'nin yatırım kararı kelebek etkisi yapacak! Çinli otomobil devleri DFSK, Skywell, Chery, MG ve SWM atakta: Avrupa'ya açılan kapı Türkiye

Türkiye'yi "Avrupa'ya açılan kapı" olarak gören Çinli otomobil markaları yatırım atağına kalktı. BYD'nin Türkiye'ye yönelik yaklaşık 1 milyar dolarlık yatırım kararının, bir "kelebek etkisi" yaparak Türkiye'de yatırım yapmayı planlayan DFSK, Skywell, Chery, MG ve SWM gibi diğer Çin markalarına da olumlu yansıyacağı öngörülüyor. Skywell'in istekli olduğu, DFSK'nın niyet beyan ettiği, SWM'nin Türkiye'de üretim yapmak için başvuruları tamamladığı, Chery'nin ise hazırlıklarını sürdürdüğü öğrenildi. Bilindiği üzere geçen ay Çinli otomobillere yüzde 40 ek ithalat vergisi getirilmiş, ancak yatırım teşvik belgesi alan şirketler bu vergiden muaf tutulmuştu. Öte yandan BYD fabrikasının kurulması planlanan alan havadan görüntülendi.

https://www.takvim.com.tr/ekonomi/20...n-kapi-turkiye
    Bu dev şirketlerden birisinden daha bölgeye yatırım haberi gelirse (bence gelecek) işte o zaman yeni egeen sözüm bu topikte baki olacak.

Sayfa 548/1001 İlkİlk ... 48448498538546547548549550558598648 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •