Sayfa 548/2383 İlkİlk ... 4844849853854654754854955055859864810481548 ... SonSon
Arama sonucu : 19063 madde; 4,377 - 4,384 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Ultramodern İran türbinleri, Rusya'daki Alman Siemens türbinlerinin yerini alıyor.
    Almanya, elektrik santrali parçaları tedarikçisi olarak yerini İran'a bırakıyor..
    Bu haberler ikaz için çıkarılır. Yoksa bu kadar kolay ve çabuk aks değiştirilmez. Almanya'nin başında tarih boyunca görülmemiş beceriksiz yöneticiler var.
    @erefefik

2. Çok felaket etkileri olur.
    Tabii bir şey olacaksa aniden olması lazım. İnsanlara fırsat vermezler. En uygunu cumartesi-pazar.
    @erefefik

3. Teknoloji sirketlerinden Haziran ayinda 30bin calisan cikarildi. ~ Abd
    @erefefik

4. Pelosi :

"Amerika'nın bölgedeki müttefiklerimize ve dostlarımıza sarsılmaz bağlılığını yeniden teyit etmek için Hint-Pasifik'e giden bir Kongre heyetine liderlik ediyorum.

Singapur, Malezya, Güney Kore ve Japonya'da üst düzey toplantılar yapacağız."
    @erefefik

5. Pelosi :

"Amerika'nın bölgedeki müttefiklerimize ve dostlarımıza sarsılmaz bağlılığını yeniden teyit etmek için Hint-Pasifik'e giden bir Kongre heyetine liderlik ediyorum.

Singapur, Malezya, Güney Kore ve Japonya'da üst düzey toplantılar yapacağız."
    @erefefik

6. M. Hayri KIRBAŞOĞLU
    @MHKIRBASOGLU
    Beni bir türlü iktidarın suç-günahlarına ortak etmeyi başaramayan,bu sebeple iktidara olan eleştirilerim yüzünden bir kaşık suda boğacak kadar bana buğzeden dostlarım bile,rüzgarların şiddetle ters yönden estiğini görünce,farklı düşünsek de biz hocayı severiz,demeye başlamış.
    İşte bu önemli bir sinyal. Artık "bitti" diyebiliriz. Bir sonraki dönem Tayyip Erdoğan olmayacak.

Tabii hocanın eleştirdiği bu insanlar, "biz zamaninda Akp'yi hatta Tayyip Agayi çok eleştirmiştik" de diyecekler. Hem de hiç utanmadan. Herkesten fazla Atatürkçü olacaklar. Hatta Atatürkçüyüm diyenlerin de önüne geçecekler. Siyaset işte böyle iğrenç, pis bir iştir.
    @erefefik

7. M. Hayri KIRBAŞOĞLU
    @MHKIRBASOGLU
    Beni bir türlü iktidarın suç-günahlarına ortak etmeyi başaramayan,bu sebeple iktidara olan eleştirilerim yüzünden bir kaşık suda boğacak kadar bana buğzeden dostlarım bile,rüzgarların şiddetle ters yönden estiğini görünce,farklı düşünsek de biz hocayı severiz,demeye başlamış.
    İşte bu önemli bir sinyal. Artık "bitti" diyebiliriz. Bir sonraki dönem Tayyip Erdoğan olmayacak.

Tabii hocanın eleştirdiği bu insanlar, "biz zamaninda Akp'yi hatta Tayyip Agayi çok eleştirmiştik" de diyecekler. Hem de hiç utanmadan. Herkesten fazla Atatürkçü olacaklar. Hatta Atatürkçüyüm diyenlerin de önüne geçecekler. Siyaset işte böyle iğrenç, pis bir iştir.
    @erefefik

8. ��Terör örgütü PKK, son zamanlarda üst düzey yöneticilerinin Türk operasyonlarında öldürülmesinden sonra kendi içindeki ajanlara karşı "Yemin Operasyonu" başlattı.
    @erefefik

Sayfa 548/2383 İlkİlk ... 4844849853854654754854955055859864810481548 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •