Þimdi bütün borsalar kuyudan delinin attýðý taþý çýkarma derdindeAcaba mý diye sorguluyor piyasalar
þerefine Trump baþkan
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESÝNLÝK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Ak Yatýrým
#YKBNK hedef fiyatýný 35,4 TL'den 42,4 TL'ye yükseltti, tavsiyesini "endeks üstü getiri" olarak korudu
#VAKBN hedef fiyatýný 26 TL'den 30,3 TL'ye yükseltti, tavsiyesini "endeks üstü getiri" den "nötr"e indirdi
#ISCTR hedef fiyatýný 17 TL'den 19,4 TL'ye yükseltti, tavsiyesini "endeks üstü getiri" olarak korudu
#TSKB hedef fiyatýný 17,2 TL'den 19,9 TL'ye yükseltti, tavsiyesini "endeks üstü getiri" olarak korudu
#HALKB hedef fiyatýný 18,7 TL'den 20,4 TL'ye yükseltti, tavsiye "nötr"
#GARAN hedef fiyatýný 156,5 TL'den 180 TL'ye yükseltti, tavsiye "endeks üstü getiri"
#ALBRK hedef fiyatýný 8 TL'den 9,5 TL'ye yükseltti, tavsiyesini "endeks üstü getiri" den "nötr"e indirdi
kafa bulandýrmamak için çok yazýp çizmek istemiyorum ... dünkü küsküde sallandý ama yýkýýlmadý vadeli portfoy .. stoplarým cepte bullish devam ben þahsen .. ytd kýsmet ..
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
VOA Türkçe
@VOATurkce
·
1 sa
DEM Parti Eþ Genel Baþkaný Tuncer Bakýrhan, partisinin grup toplantýsý sonrasý sorularý yanýtladý:
"Sayýn Öcalan tarihi bir çaðrýya hazýrlanýyor. Çaðrýnýn içeriðini bilmiyorum. 15 Þubat’ta olabilir, biraz sonrasý da olabilir"
https://x.com/VOATurkce/status/1886733983444295977
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESÝNLÝK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Bu geldi gene benim dün flatladýðým yere geldi neredeyse
11184 þimdi
Hayat hoþ gerisi boþ
Yer Ýmleri