Sayfa 549/591 İlkİlk ... 49449499539547548549550551559 ... SonSon
Arama sonucu : 4723 madde; 4,385 - 4,392 arası.

Konu: EGSER - Ege Seramik

1. Borsanın bukadar yükselişine enflasyona duyarsız kalan bir hissenin durum vaziyetinin iç açıcı olmadığı akla getirir.Ve yönetimde buna sessiz kalarak teyit ediyor..Çık aslanlar gibi benim hisselerin bu fiyatta olamaz de hisse alımı açıkla.yarinlarda karla satarsiniz.Bedelli paraları ne oldu.Demekki Şirketin Mali yönetimi yaz uykusunda.iyi uykularrrr

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Borsanın bukadar yükselişine enflasyona duyarsız kalan bir hissenin durum vaziyetinin iç açıcı olmadığı akla getirir.Ve yönetimde buna sessiz kalarak teyit ediyor..Çık aslanlar gibi benim hisselerin bu fiyatta olamaz de hisse alımı açıkla.yarinlarda karla satarsiniz.Bedelli paraları ne oldu.Demekki Şirketin Mali yönetimi yaz uykusunda.iyi uykularrrr

İbrahim amca bizi unuttu galiba, oysa torağı altın eden adam olarak nam salmış ki öyledidir de hakkınını verelim, hisseye bakıyorsunuz tezek bile değil, buradan puan kaybediyor maalesef, 10 üstüne atmadan yalansın sen egser, 25 lirayla arz olan Klser 44.24 oldu, ayıp olmuyor mu.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3. Adnan Polat i demekki bide iş hayatında test etmek lazımmıs.Klasik patron refleksi .hepsi benim olacak[emoji779]

4. Son günlerde coook çıktı bukadar düşmesi normal[emoji3]

5. Tezek fiyatında ısrarcı, valla kime güveneceğimizi şaşırdık, kaç gündür endeks fezaya giderken bir kademe çıkmayan hisse şimdi az bir kızardığında anında bozuluyor, olacak şey değil, 8 leri geçmesi gerekirdi.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

6. Vertu hareketinden gözdede hareket olmalı veee kaleden dolayı egeser hadi çocuklaaar.

7. yav şu tahtacıya mesaj atanlara çok üzülüyorum..

çaresizliklerini dışa vuruyorlar

bir arada bir aerkadaş bugünde şukadar ortak oldum diyor

saatle sözde aldıklarını kapatıyordu.

adamında çok umrundasınız hani.

aldığınız o üç beş bin lotla uykuları kaçıyordur kesin.

8. Bir Babayiğit gelip açılıştan tavana kadar çizecek tahtacı da bakacak.Herkes birbirine soruyor ucuz kalmış çıkmayan ne var diye..Adres belli..Yarın olmasada pazartesi bu fsrkedilmis olarak tahtaya ysniyacaktir diye düşünüyorum.Bu kadar inşaat ,kentsel dönüşüm,yerinde dönüşüm bunlara taş mi dayanır..Bugün işlem hacimide iyi idi seramigin.Kalesersmik ten %70ile ört.cikan Ege seramikte%30 yapsa 15gunde %100nerde var böyle bir para.

Sayfa 549/591 İlkİlk ... 49449499539547548549550551559 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •