Sayfa 549/1000 İlkİlk ... 49449499539547548549550551559599649 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 4,385 - 4,392 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Herif benim 16 yılda alamadığım cezanın en az 2 mislini 2 yılda almış yakınıyor, Sn. Red Kit zamanın da olsa en az 10 defa yolcuydu!
    2 yılda değel %90'ı nı son 2 ayda almışımdır rekor.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Millet avmde kuyruğa girmiş. Nasıl insan bunlar yav, bunca zaman neyin hasretini, açlığını çektin, içeride ne var ki o kuyrukta bekleyebiliyorsun.
    Tatile çıkmak için lcw dan don alacaklar galiba.
    LCW açık değilmiş bir de, yahu çarşıda sokakta bulamadığın ne mübarek aq?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Ceza demişken, sorayım diyorum hep unutuyorum. Bu itibar puanı nedir abi , yenir içilir mi , markete gitsek luppo verirler mi ?
    Valla ben de tonlan var bir halta yaramıyor, adam yerine konuyoruz herhalde?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    2 yılda değel %90'ı nı son 2 ayda almışımdır rekor.
    Benlen tepişmişsindir kesin neyine lâzım, heee... de geç!

Hiç i duymadın yahu, edepsizden ırzını satın alacan!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    LCW açık değilmiş bir de, yahu çarşıda sokakta bulamadığın ne mübarek aq?
    Düşünüyorum taşınıyorum avm de kendime bir iş çıkaramıyorum. Ne olabilir neden gidebilirim diye . Öyle güçlü bir sebebim olacakki o sırada beklemeye razı olacağım.
    Yav haksızlık yav, şimdi sövsem haksız ben olacağım, hem yönetim ceza verecek hem günah yazılacak.

6. Vallah isin dogrusu yuregimden gecen, bu laz oglu once Reha Gayaya maas baglamasi lazim yada hergun beles bir yetmislik. Kitapciyada bi 35lik ama o kitabina sadik biridir diye icebildigi kadar Turko kola. Sizsiz bu topigin tadi duzu yok. Dolar da dusuyor zaten.

7.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    düşünüyorum taşınıyorum avm de kendime bir iş çıkaramıyorum. Ne olabilir neden gidebilirim diye . öyle güçlü bir sebebim olacakki o sırada beklemeye razı olacağım.
    Yav haksızlık yav, şimdi sövsem haksız ben olacağım, hem yönetim ceza verecek hem günah yazılacak.
    manita bulma gibim bi şey olabilir, 4 fincan kayfeye 300 gayme bayılmalısın.

Düşünüyorum taşınıyorum avm de kendime bir iş çıkaramıyorum. Ne olabilir neden gidebilirim diye . Öyle güçlü bir sebebim olacakki o sırada beklemeye razı olacağım.
    Valla malum hanımlar kozmetik severler, yengeniz şu lâzım bu lâzım eee... internet orada şak bir sipariş bir gün sonra Aras kargoylan kapıda!

2 Yıl don almasam ne olacak, pantolon, tişört, gömlek hepsi var evde, hepsi Gucci giyiniyor o kuyruktaki koduklarım!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 549/1000 İlkİlk ... 49449499539547548549550551559599649 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •