Originally Posted by utku2023 2000 puanlık yemyeşil bir boru dikebilir Senin hatrın için 126.400 aktif den Short
Tekfen de maşallah. Doğalgaz onun bahçeden çıktı heralde
Gelecek hafta dow su koyverecek görünüyor
Originally Posted by ariston Bugün arıza ve bakım varmış. Çok işlem yapan yerlerde kesmiş de olabilirler. Tatil yerlerinden işlem yapanları genelde shorta oynar, onları etkilememiştir. mesajı aldım abi benden de selam söyle
Originally Posted by thebigshort Acar borsacı olacaksan yiğen böle zaman oynayacaksın alem seni tanıyacak Sitilini görecek Bak bana hem oynuyor hem eğleniyor hem sana yazıyorum hahaha Herkes gardropun üstünden atlayqmaz stop. Stilini stop
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by thebigshort Acar borsacı olacaksan yiğen böle zaman oynayacaksın alem seni tanıyacak Sitilini görecek Bak bana hem oynuyor hem eğleniyor hem sana yazıyorum hahaha Kimseye acar borsacıyım demedim ve ispatlamaya lüzum görmüyorum dayu, herkesin kesesi kendine, parasayma makinası lazımsa gönderebilirim
Hamdım Piştim Yandım
Artık düşecek borsadan mal çıktı bu bademler bana göre. Gelecek hafta başlar global düşüşler
Originally Posted by *Bozkurt Kimseye acar borsacıyım demedim ve ispatlamaya lüzum görmüyorum dayu, herkesin kesesi kendine, parasayma makinası lazımsa gönderebilirim Sen geleceğin palasısın gibi geliyor da bana 😊🙃 Saydım parayı 1 ev parası temiz var istenilen yerden
Forum Rules
Yer İmleri