Sayfa 549/2404 İlkİlk ... 4944949953954754854955055155959964910491549 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 4,385 - 4,392 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    puhahahahahaaaaa ooolm başkan ,8 lisanda okur yazar olan dilsel edinç in dibine vuran, bir yazımı nakıs bilgileri ile bir ayda çözemeyen bu cahil cühela takımı beni Trükçe bilmiyorum diye tiye aldılardı ya ..unuttun mu
    Gerçi gerekeni her zaman ki gibi en üst düzeyde yaptım zamanında

Muhahahhahaaaaaaaa
    Hayat hoş gerisi boş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    lice___istanbul
    Gönderi
    3,908
     Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    şimdi arkadaşlar biliyorsunuz vob24 de takılıyordum ...sevdiğim 2 arkadaş daha var siz bilirsiniz onları ...kararanı ve bb79.... sizlerin haricinde bir arkadaşım daha burada ... kabul edrsersiniz etmezsiniz ..saygı duyarım ..ama ...diğer tarafta yaşadığım birçok kişiye yapılan seviyesiz yaklaşım beni rahatsız etti.. uzun süredir paylaşımlarınızı zaman zaman izliyordum ...az olsun öz olsun temiz olsun mantığı ile geldim ....dediğim gibi görüşlerimi paylaşırım ....doğru yanlış ...görüşlerinizi okurum ..doğru yanlış ...amaç paylaşım doğrultusunda seviyeli bir para kazanmak tek amacım ...

Saygılarımla....
    sayın rock,n roll bir kimse ayırmaksızın herkesle iç içeyiz partizanlık vs vs bizi ilgilendirmiyor
    görüşlerinize saygı duyarız tartışma içinde olmayız topiğin özelliği bu yönde
    ____________V_K____________

3.  Alıntı Originally Posted by VEDAT Yazıyı Oku
    yaf onlar mal da ondan tiye aldılar seni kıskanıyorlardı
    forumda tüm aşklar sana odaklanmıştı herkes seni haykırıyordu
    Bilmez miyim

https://www.youtube.com/watch?v=woCz9Q8nhk0
    Hayat hoş gerisi boş

4. yarın için bir gıdıklama yapayım mı ...bugün ayı tuzağı kuruldu gibime geldi benim .... net olarak 100.300 cuma gecesine kadar altına geçilmez ise ..cuma gecesi kapanışa kadar zirve denenecektir...
    yarın ...
    .verilerden usd den şu an haberim yok ekran kapalı .... negatif bir durum olmadığı taktirde zirve test edilecektir ... 100.500 kapanış cuma günü için longları güldürür ..ama cuma kapanışı kimi güldürür yarınki durum gösterecek...

ASELSAn a dikkat .... yarın coşabilir .... 21.70 - sonrsı 21.80 i kırdığı taktirde rock'n roll yapar..(21.70 leri kesin görecek )

akbnk 10 u kırdığı anda yolu açık olsun ...

ereğli 7.10 göreceği destek (2-3 kademe tölaransı var ) 7.21 üzerine gider.... 7.21 kırılamadağı taktirde satış bekleriz..(.dip 6.60 bu hafta maksimum )

garan ...sıkıntılı hisse 10 ları deneyecektir ..10.04 kırarsa vallahi nere gider bende bilmiyorum ...ama çok değil....

kc hol 16.32 den döndü ..yarın ki yükseği 16.30 muhtemelen .. bu hafta 16.34 ü kırmazssa önümüdeki hafta uzar ....ama yarın için sırası ile 16.30 -32-34 47 dir ...biraz karışık gibi ama öyle

krdmd 1.83 -1-89 günlük min hareketi.... 89 kırarsa kafasına göre gideceği kadar gitsin ..mesela 97 diyelim...

sahol 10.79 -94 günlük dirençleri ..kırarsa 96 kırarsa 11.20 lere bu hafta boyu yeterse ..

erken tıkladım yanlışlıkla .... diğer birkaç hisse kalsın .....

anormal bir durum olmadığı sürece yarın yaşanacak senaryo budur bana göre...

takip edin uymayın ..saygılarımla...

sabah 9:00 buradayım akşama kadar ...canıma okuyabilirsiniz
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

5. cümleten iyi geceler....
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

6.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    şimdi arkadaşlar biliyorsunuz vob24 de takılıyordum ...sevdiğim 2 arkadaş daha var siz bilirsiniz onları ...kararanı ve bb79.... sizlerin haricinde bir arkadaşım daha burada ... kabul edrsersiniz etmezsiniz ..saygı duyarım ..ama ...diğer tarafta yaşadığım birçok kişiye yapılan seviyesiz yaklaşım beni rahatsız etti.. uzun süredir paylaşımlarınızı zaman zaman izliyordum ...az olsun öz olsun temiz olsun mantığı ile geldim ....dediğim gibi görüşlerimi paylaşırım ....doğru yanlış ...görüşlerinizi okurum ..doğru yanlış ...amaç paylaşım doğrultusunda seviyeli bir para kazanmak tek amacım ...

Saygılarımla....

Rock'n Roll hocam

Demin de yazdım ,rahat ol ..

Bu topik senin bildiğin tüm topiklerden farklı ...bu alemin bir üst versiyonu
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    yarın için bir gıdıklama yapayım mı ...bugün ayı tuzağı kuruldu gibime geldi benim .... net olarak 100.300 cuma gecesine kadar altına geçilmez ise ..cuma gecesi kapanışa kadar zirve denenecektir...
    yarın ...
    .verilerden usd den şu an haberim yok ekran kapalı .... negatif bir durum olmadığı taktirde zirve test edilecektir ... 100.500 kapanış cuma günü için longları güldürür ..ama cuma kapanışı kimi güldürür yarınki durum gösterecek...

ASELSAn a dikkat .... yarın coşabilir .... 21.70 - sonrsı 21.80 i kırdığı taktirde rock'n roll yapar..(21.70 leri kesin görecek )

akbnk 10 u kırdığı anda yolu açık olsun ...

ereğli 7.10 göreceği destek (2-3 kademe tölaransı var ) 7.21 üzerine gider.... 7.21 kırılamadağı taktirde satış bekleriz..(.dip 6.60 bu hafta maksimum )

garan ...sıkıntılı hisse 10 ları deneyecektir ..10.04 kırarsa vallahi nere gider bende bilmiyorum ...ama çok değil....

kc hol 16.32 den döndü ..yarın ki yükseği 16.30 muhtemelen .. bu hafta 16.34 ü kırmazssa önümüdeki hafta uzar ....ama yarın için sırası ile 16.30 -32-34 47 dir ...biraz karışık gibi ama öyle

krdmd 1.83 -1-89 günlük min hareketi.... 89 kırarsa kafasına göre gideceği kadar gitsin ..mesela 97 diyelim...

sahol 10.79 -94 günlük dirençleri ..kırarsa 96 kırarsa 11.20 lere bu hafta boyu yeterse ..

erken tıkladım yanlışlıkla .... diğer birkaç hisse kalsın .....

anormal bir durum olmadığı sürece yarın yaşanacak senaryo budur bana göre...

takip edin uymayın ..saygılarımla...

sabah 9:00 buradayım akşama kadar ...canıma okuyabilirsiniz

R&R Hocam

Bu kadar şeyi takip edeceğime gidip bi sigortalı işte çalışayım daha iyi ya
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by VEDAT Yazıyı Oku
    diğer dostlarada selamlar sayın sinterklass nasılsın dostum iyisindir inş
    Teşekkürler başkanım sizi gördükçe daha iyi oluyoruz
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Sayfa 549/2404 İlkİlk ... 4944949953954754854955055155959964910491549 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •