Sayfa 549/905 İlkİlk ... 49449499539547548549550551559599649 ... SonSon
Arama sonucu : 7234 madde; 4,385 - 4,392 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Aslında ne kadar değerli olduğu çok anlatıldı burada ama demek ki yeterince anlaşılmamıştı.
    Yeni ve büyük bir hikayesi var artık dostum hissenin, o hikaye ile iyi gider bu uzun vadede. Onun için diyorum çocuklarınız varsa tam onlar için kumbaralık hisse. 10 yaşında bir çocuk için 30 lu yaşlarda finansal özgür olur bence her ay düzenli 20 lot alınıp kenara atılsa

2. degerli paylasimalari icin basta sn.maharaj ve diger uyelere tesekkurlerimle...

reputation vermek istiyorum ama teknik bir sikinti var sanirim, vermiyor
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim...
    Agresif buyume hikayesi olan sirketin zamanlamasini yapamazsiniz; tasiyan kazanir 😎😎

3. Tavanı çözdüler bungee jumping başladı
    Bungee jumping severler buyursun tahtaya

4. Maliyeti yeni geçti benim tabi maliyet enflasyona bakarsam daha yukarıdadır. Portföyü yüzde 7-8 ı burada şu hali ile. Umarım iyi gider. Ucuz diye aldık epey süründü.

2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Elimde çok yüklü mal yok keko dostum. Yeterli malı alamadım, satmak bir yana düzeltme bekliyorum ek için. Buna yeni egeen dedik boru değil.

Atatp da erken çıktık doğru amma ardyz yi 22 den yakaladık 66 dan teslim ettik. Yani atatp da kaybedilmiş bir şey olmadı benim açımdan. Ama eggub için şuan öyle bir alternatif yok maalesef, hele ki bu fiyatlardan hiç yok!
    atatp nin öcünü ardyz dan alabilmiş olmana sevindim...umarım yeterince faydalanmak nasip olur bize...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

EGGÜB günlük, tavancı Şeker Yatırım almış, bakalım ne kadar taşıyacak, gün sonuna doğruda verebilir, yarın Gap li açıp da yedirmek isteyebilir,

Alıntı Originally Posted by alamut1 Yazıyı Oku
    Kaçış boşluğu olabilir
    her yola varım.O da yararda bunda hiç bir zaman olmamışki.YTD

Öncekinde 60 dan çaktılar sonra 52 den soluksuz 37 TL ler.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    hisse 2011 yılında dolar bazında 1.44 görmüş.. şu an 1.22.. aradaki fark traktör hızı ile kapanmaz..F1 e katılması lazım... günlüklerde pol pozisyonu almış.. ancak Max Verstappeni geçebilmesi içinde 40.10 üzeri kapanışlar yapması lazım... 42.20 virajı tehlikeli..şimdi yeşil ışık yandı.. malsız çulsuz yakın takipte.. iyi çalışmalar..

F1 de olmak güzel... 49.28 desteği 54.40 direnci önemli..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Sayfa 549/905 İlkİlk ... 49449499539547548549550551559599649 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •