Sayfa 549/1002 İlkİlk ... 49449499539547548549550551559599649 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 4,385 - 4,392 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bizde emlağın asıl alıcısı kobiler ve beyaz yakalılardı.Sn sugosu kobilerin durumu hakkında bilgi verdi.Eminim beyazyakalıların da iflağının kesildiğini bu ara emlak falan düşünecek durumda olmadıklarını bize yazacak pek çok beyazyakalı forumdaş vardır.E bu durumda geriye kalıyor vatandaşlık peşindeki gavurlarla fırsat peşindeki ölücü al satçılara.Onlarla da piyasa dönmez.
    Yakama baktım rengi beyaz. Bendeki durum şu; Ev almayı düşünüyordum. Yatırım amaçlı, ilerde çocuk faydalanır diye. Emlak fiyatlarının sürekli artması, satıcıların burnundan kıl aldırmaması, aradaki emlakçıların tavırları (ev baktığımızın ertesi günü arayıp başka alıcı var acil karar verin demeleri, (En ayar olduğum şey. Bunu dediklerinde anında vazgeçtik diyor ve telefonu kapatıyorum) neticesinde ev almaktan vaz geçtim.
    Nakit kraldır.
    Satan düşünsün.

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Peki bu buhranda sıkışanlar ne yapacak,konut kredisini ödeyemeyenler,ya da sıkışıp malını satmak isteyen sayısı artarsa ne olacak.
    Ne olacağını söyleyeyim. Yine milletin üzerine kalacak. Seçim var, popilist uygulamalar nedeniyle aflar gelecek, yapılandırmalar çıkarılacak velhasıl resmi enflasyonun yarısı gerçek enflasyonun ise dörtte biri oranında faizle ev alanların kredilerini ve faizlerini tüm ülke birlikte ödeyeceğiz. Sistemin düzgün işlemesi için sistemin batışlara izin vermesi lazım. Öyle olursa kimse yiyemeyeceği kaldıracın (!) altına girmeye cesaret edemez. Ama oy hesabı ve yandaşlık müesseseleri nedeniyle köyü niyetlilerin tüm yüklerini ülke olarak birlikte yükleniyoruz.

4. verdik yetkiyi gördük etkiyi

9.93

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,618
     Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Bakalım TCMB' nin, 'Yaw millet zaten gırtlağına kadar dolarize olmuş durumda, daha da dolarize olamaz, eninde sonunda buralarda bi yerlerde dengelenir, tükenir.' hipotezi doğru mu?

Daha da fazla dolarize olmasa nolacak, dolarize olan kısmı satmadıktan ve sen başka da gidecek yer bırakmadıktan sonra...

18 Kasım karşılama töreni, 'Bi daha indir bakalım da görelim formasyonu'

İndirirse, itkilerden itki beğenin...

Hepimizi itecekler
    Az Selçuku ve Murat Muratoğlunu dinselerdi bari,adamların ekonomisti yokki bildiklerini okuyorlar,ireis ben ekonomistim dediği yerde duracaksın öyleya,birde cöleli vardı hala 3 tlde takılmış plak gibi duraksıyor.10 olduğunda paradan tekrar sıfır atıldığında hortlama yaparlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,618
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    verdik yetkiyi gördük etkiyi

9.93
    Verin bu fakire yetkiyi,diye,diye bu hale düşürdü ülkeyi,gerçekten yazık.

7.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Verin bu fakire yetkiyi,diye,diye bu hale düşürdü ülkeyi,gerçekten yazık.
    Artik cok gec Hocam.

8. 9.99 için espiriler hazır mı !!!

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Sayfa 549/1002 İlkİlk ... 49449499539547548549550551559599649 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •