Sayfa 55/118 İlkİlk ... 545535455565765105 ... SonSon
Arama sonucu : 937 madde; 433 - 440 arası.

Konu: EGCYH Egeli & Co Yatırım Holding

1. Klasik gözaltı pazarı hareketleri. Esems tavan tavan gitti bi tavan yapamadı aynı akşam taban oldu. Ya da geçen taban taban giderken bi tabanı bozdu akşam tavan oldu dün. Bu pazar kumarhane. 80 100 bin lirayla tavan ya da taban olabiliyor bu hisseler.

2. Kdrhsmkb...
    Üstad mümkünse bu hisse ile alakalı yazmayın.
    15.000 den 0,14 e düşmüş bi kağıttan bahsediyoruz biz...
    Bu hisse ne esems e ne de başka bir hisseye benzemez.
    Bizim Patron dalavere ünv.den mezun olmuş bir Patron...
    Hukuki yolla hak aradığımız, çare aradığımız bir süreçteyiz...
    Kafa bulandırmayalım...
    Yeni zedeler de yaratmayın
    ... Çok beddua alırsınız.

3. Yeni arkadaşlar şey tanla tanışıyorsunuz bu adam ky sevmez yeni arkadaşlar bu şirketin içi maalesef tan egeli tarafından bosaltilmis durumda şirket iki masa bir sandalye ( en son egcyh nin elinde bulunan eglyo hisseleri öldü fiyatından satıldı) umarım eski fiyatına gelmez de yeni magduriyetler oluşmaz

4. toplam 4 kişiler sekreteryaya güvenlikçi bakıyor .yatırım danışmanı yıllık izinde şu an 3 kişi olmalılar... yıllardır bu hissedeyim ne iş yaptıklarını ne sattıklarını hala anlamadım.

5. bu arada tekniğe aylık bazda bakınca 0.33 bir direnç çizgisi var pozitif uyumsuzluk var .tekniğide gözardı etmiyorum.son 1 haftada 0.16 dan %100 yapıp 0.33 oldu bugünkü düşüşün devamı gelmezse hiç sorun yok 10 gün önce 0.20 üstü çok iyi olur hayal bile edemiyordum.eğer bu seviyelerde durup tekrar 0.20 altına salmazsa devam edebilirler diye düşünüyorum....0.33 geçse 0.39 üstü atmalıki tatlı tatlı hayal kuralım .eskiler paniklememiştir ama yeni gelenlere allah kolaylık versin.

6. Bu arada bazı arkadaşlar hacimli tavan olmuş diyorlardi taban da hacimli olmuş

7. şu tavanı bozarlar diye hala ümidim var ))) bugün olmazsa yarın vermezler diye düşünüyorum çünki. çıkış için haber olmadığı gibi bir haberden dolayı da düşmedi. lannnn egeli sana yorduğum kadar kafayı okulda yorsaydım şimdi profff dum.

8.  Alıntı Originally Posted by ceneee Yazıyı Oku
    önceki gün marbaş almıştı dün sattı dün iş yatırım aldı bugün sattı bugünde meksa almış yarın 0.39 dan satmayı planlıyor yani hergün farklı kurumlardan deviroluyor.
    takaslarda al gülüm ver gülüm var önceki gün 0.28 den mal alan iş yatırım dün 0.33 den satmıştı bugün ise yapı krediyle birlkiktte döküleni almışlar önceki gün aldıklarını satan marbaş bugünde 319 bin lot satmış ve dün 150 bin lotu 0.33 den alan meksa bugün de aldıklarını zararına vermiş ..... alış satışlarda küçük yatırımcuı yok gibi kurumlar arasında gün ve gün toplu alışveriş havası var .ve bu böyle devam eder gibi .bugün 192 bin alan yapı kredi 182 bin alan iş yatırım ve 123 bin alan halk yarın daha düşük bir seviyeden vereceğini sanmam .bugünün en fazla mal satanı marbaşın elinde hisse kalmamış gibi ve bu işlemlerden tek zarar yazan meksa dün 150 bin lotu 0.33 den aldı bugün 0.28 den sattı....gün sonu neler oluyor bakalım.

Sayfa 55/118 İlkİlk ... 545535455565765105 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •