2022'ye kalmaz belki, güzel bir 3.çeyrek bilançosu bizi bekliyor aksilik olmazsa.
gözde' nin sıkıntısı ,temettüyü falan geçtim,dönem karlarının büyük oranda değerlemelere bağlı olması ve değerlemelerin de üst yönetimin iki dudağına bakması.bu nedenle , şirketin öngörülebilir ve şeffaf bilançolar açıklaması çok mümkün görünmüyor .finansalları tahmin edebilmek adına geriye hakim ortakların niyetini okumak kalıyor. 2018 mayısında halka arz olan sokm ,öncesinde nad a göre değerlenirken,2018 6 aylıkta sokm hisseleri borsada işlem gören kategorisine alınarak ,borsa piyasa fiyatı ile değerlenip ciddi zarar yazdırıldı ;2021 mayıs ayında halka arz olan penta ,2021 6 aylık bilançoda hala borsada işlem görmeyen hisse kategorisinde görünüyor. penta 9 aylıkta hangi kategoride olacak? kim bilir? hakim ortak bilir!... tabii dahası da var da şimdilik bu kadar yeterli ...
Tekrar kürkçü dükkanına döndüm .Ancak bu fiyat bı acayip.Hisse çarpanları bı acayip.
Hissedeki hareket se en acayibi.
7,60 dan satıp gitmistim.hisse nasıl bu hale geldi çözemedim.bircok iştirakı sattı borç azaldı kar var ama hisse dar bir banda sıkıştırılmış adeta tek tek lot hesabı yapılıyor.
Redmi Note 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ömür törpüsü tam gaz devam
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Son silkelemeler gibi hareketleri var. İştirakler den degerlenme 9 aylıkta kar iyi gelecek bunu şimdiden fiyatlama ya başlar
Beklenmedik iştirak satış kararı hisseyi olumlu etkiler borcluluk biter. Temettü kararı da alınabilir hic temettü vermedi zaman daralıyor patronlar da borc cok
Ytd.
Yer İmleri