Sayfa 55/94 İlkİlk ... 545535455565765 ... SonSon
Arama sonucu : 749 madde; 433 - 440 arası.

Konu: TRILC - Turk İlaç ve Serum A.Ş.

1. Arkadaşlar burası yeri değil belki ama birşey sormak istiyorum. Bugün elimdeki bir hisseyi sattım, gelecek para ile hemen başka hisse almak istedim. Hesabımda bakiye görünmediği için alamadım. Bu normal mi? Akbank üzerinden işlem yapıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by sprite07 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar burası yeri değil belki ama birşey sormak istiyorum. Bugün elimdeki bir hisseyi sattım, gelecek para ile hemen başka hisse almak istedim. Hesabımda bakiye görünmediği için alamadım. Bu normal mi? Akbank üzerinden işlem yapıyorum.
    T2 sonra, yani 2 gün sonra para hesabınıza geçer, o zaman alım yapabilirsiniz.

3.  Alıntı Originally Posted by demir ceyhan Yazıyı Oku
    T2 sonra, yani 2 gün sonra para hesabınıza geçer, o zaman alım yapabilirsiniz.
    İnternette böyle bir açıklama gördüm de.

""Örneğin ABC hisse senedini 10 Lira fiyat ile pazartesi günü satan bir yatırımcının satıştan dolayı hesabında bulunan para T+2 bakiyesi de görünür. Yatırımcı hisse satışı doğrultusunda elde ettiği parayı 2 gün sonra çekim yapıp kullanabilir.

T2 bakiyesinde görünen parayı nakit olarak çekemezsiniz fakat hisse senedi alış satış işlemlerinde kullanabilirsiniz.
    ""

4.  Alıntı Originally Posted by sprite07 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar burası yeri değil belki ama birşey sormak istiyorum. Bugün elimdeki bir hisseyi sattım, gelecek para ile hemen başka hisse almak istedim. Hesabımda bakiye görünmediği için alamadım. Bu normal mi? Akbank üzerinden işlem yapıyorum.
    eger nakit çekecekseniz 2 gün sonra alabilirsiniz ancak yeni hisse almak için beklemenize gerek yok o parayla hemen başka bir hisse alabilirsiniz.

5.  Alıntı Originally Posted by orca1001 Yazıyı Oku
    eger nakit çekecekseniz 2 gün sonra alabilirsiniz ancak yeni hisse almak için beklemenize gerek yok o parayla hemen başka bir hisse alabilirsiniz.
    Satılan hisse bürüt takas uygulamasi varsa ancak ertesi gün alabiliyorsun

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by orca1001 Yazıyı Oku
    O zaman kullandığım aracı kurum(akbank) kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Sattığım hisse brüt takasta falan değil.
    Akbank kullanıp benim gibi sorun yaşayan var mı acaba?

7. Naci Agbal gorevden alinmis.pazartesi volatilite artar. Bugün borsada haber onceden alanlarin hareketini gorduk demek ki.

KY olarak dikkatli olalim derim vesselam

Sayfa 55/94 İlkİlk ... 545535455565765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •