Sayfa 55/95 İlkİlk ... 545535455565765 ... SonSon
Arama sonucu : 754 madde; 433 - 440 arası.

Konu: TH ile Lebalep

1. 6) Manipülasyonlara ve diğer borsa suçlarına çok ciddi yaptırımlar uygulanmalıdır. Mesela tahtada gereksiz yere çok yüksek lotlar yazıp bir kaç saniye sonra bunları silenlere, böylece tahtada işlem yapanları veya yapacakları yanlış yönlendirenlere (buna spoofing deniyor) diğer borsalarda 25 yıl gibi çok ciddi hapis cezaları veriliyor. BİST'te acaba buna ne ceza veriliyor?
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

2. İşte bu reformlar acilen devreye sokulmalıdır. Peki, SPK bunu yapar mı? Hiç sanmıyorum. Bu ülkede duvara toslamadan hiç kimsenin aklına reform yapmak gelmiyor maalesef. BİST için neden "demode" dediğimi, neden çok geri kaldığını şimdi anlamışsınızdır umarım.
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

3. Her tahtaya resmi olarak 5 ila 25 arası piyasa yapıcısının atanması, imtiyazlı hisselerin yasaklanması, halka açıklık oranlarının %50'yi aşacak şekilde düzenlenmesi, sermayelerini yitirmiş şirketlerin kotasyon çıkarılması BİST için hayati öneme sahip reformlardır. Hem 30 yıllık uluslararası bir borsacı hem de değerleme uzmanı olarak benden söylemesi.

4. Selam trend 😊 paylaşımların yine akıcı ve sürüyükleyici bir film gibi olmuş eline sağlık 👍 lakin bu kadar ısctr nin 5 lerde dolaşmasının üzerinde durmana gerek yok çok basit birşey söyleyim eğerki bu iktidarın değişeceğini piyasa anlasın sana adim gibi eminim ilk önce ısctr önden uçuşa geçer ve 2023 yılına o dediğin fiyatlamara gelir yaşarsak o kadar yıl izleyip görelim

5. netflix trazında her sabah yaptığım ilk iş sizin yazılarınızı okumak. Ülke durumunu bu kadar anlaşılır özetleyen görmedim daha, maşallah diyeyim. Ellerinize yüreğinize sağlık

6.  Alıntı Originally Posted by Vosbaga Yazıyı Oku
    Selam trend �� paylaşımların yine akıcı ve sürüyükleyici bir film gibi olmuş eline sağlık �� lakin bu kadar ısctr nin 5 lerde dolaşmasının üzerinde durmana gerek yok çok basit birşey söyleyim eğerki bu iktidarın değişeceğini piyasa anlasın sana adim gibi eminim ilk önce ısctr önden uçuşa geçer ve 2023 yılına o dediğin fiyatlamara gelir yaşarsak o kadar yıl izleyip görelim
    Selam VW. Seni tekrar görmekten dolayı çok mutlu oldum. Umarım sağlığın, işlerin, keyfin yerindedir.

Kelepir fiyatına işlem gören bir banka hissesi ISCTR. Müthiş bir potansiyele sahip. 800 milyar liraya yakın konsolide aktifleri olan bu bankanın şu anki kovit döneminde bile yılda banko 12 milyar tl net kâr yazması icap ederdi yani aktiflerin %1.5 i kadar. Normal zamanlarda ise aktiflerin %2.5'i asgari elde etmesi gereken yıllık kâr olurdu yani 20 milyar tl. Yönetimin aklını başına alıp gereken reformları bir an önce hayata geçirmesi gerekiyor. Nedir Bunlar?

1- Öncelikle karmaşık hisse yapısını tek 1 hisseye dönüştürmeli. Borsada işlem gören ISATR ISBTR ISKUR hisseleri toplanmalı, toplanamayanlar da çağrı yoluyla son 3 aylık hareketli ortalamadan satın alınmalı, veya da mevcut rayiç bedeller üzerinden İSCTR hisselerine dönüştürülmelidir.

2- Hissenin kelepir fiyattan işlem görmesi fırsat bilinerek hisse geri alımı yapılmalıdır.

3- Holdingleşme yolunda adımlar bir an önce atılıp İş Bankası sadece bir banka olarak kurumsal hayatına devam etmeli, bankaya bağlı tüm iştiraklerle ortaklıklar bankanın kendisi de dahil olmak üzere yeni tesis edilecek İş Holdinge aktarılmalı. Mevcut ISCTR hissedarları bu yeni kurulacak holdingin ortaklıkları olacaktır.

4- Atatürk hisseleri olarak adlandırılan %28'lik blok hisse ayrı ve de bağımsız bir finansal araç/kurum bünyesine atılmalı.

7.  Alıntı Originally Posted by environment60 Yazıyı Oku
    netflix trazında her sabah yaptığım ilk iş sizin yazılarınızı okumak. Ülke durumunu bu kadar anlaşılır özetleyen görmedim daha, maşallah diyeyim. Ellerinize yüreğinize sağlık
    Gösterdiğin teveccüh için çok teşekkür ederim environment. Sevgiler TH

8. Haber şöyle: "Rusya ve Türkiye Yeni Bir S-400 Anlaşmasına Yakın"

TR iki arada bir derede kaldı. S400'lerin daha en başta satın alınması kilit bir Nato üyesi olan TR için zaten bir hata idi zaten. Zaman içinde bu hata katlanarak devam etti. TR için kötü olur eğer yukarıdaki haber doğru ise.

Sayfa 55/95 İlkİlk ... 545535455565765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •