Sayfa 55/426 İlkİlk ... 545535455565765105155 ... SonSon
Arama sonucu : 3407 madde; 433 - 440 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

17 şubatı bekle.o tarihte eminim bir hareket çekecekler kağıda.o gün sat çık bir daha da borsa falan bulaşma.sana da yazık parana da

Zarar dediysem göreceli zarar.yoksa aslında baya da kazandım bu kagittan

Deprem olmuş.katakulli ile milleti dolar altın borsa Allah ne verdiyse her yerde carpmislar.devlet eliyle 20 aralıkta herkesin canına okunmuş.gelmissin patron da patron gsdho de gsdho.yahu ortalık yangın yeri.bu ortamda kağıt tavan tavan mi gidecek.elbet bu da payına düşen dayağı yedi.

Ben az yazalım da bir hareket olacaksa daha kolay olsun diye yazmıyorum.habire laf çarptır masan sen de yazmasan göreceğiz olacakları.bekle 17 şubatı eğer borsalara global bir çöküş gelmezse bu kağıdın b şıkkı yok gene 4 üstü yapar.o gün sat çık.bu işler sana göre değil.sinirlerin yeterince sağlam değil.bu cidden laf geçirme değ il iyiniyetli samimi tespitim.

5. Global bir kriz olmaz ise..., yok deprem olmuş herkes payını almış bu da almış. Bilader dikkat etmiyor musun bu sadece olumsuzlukları fiyatliyor. Olumlu hareketleri fiyatlamiyor. 4 olsa ne olacak dolar 20 lira olduktan sonra? Hisse 0.21 cent şu an farkindamisin?. Su an hisse adına herşey pozitifken durum böyle ( navlun,kambiyo vb...). Bilerek isteyerek laf sokuyorum utanirsin belki konuşmazsın yada kusura bakmayın yanıldım dersin diye. Hala abuk sabuk konuşuyorsun yok çık falan.. hisse 4 oldu ama dolar bazlı 1.60 dibinin bile altına indi. Hergun burada kambiyo karı hesaplamak tan başka nasıl bir faydan varkı benim söylediklerime gereksiz diyorsun. Bir de yok bilanço da şöyle ucucaz, şöyle kacacaz . 4 liradada millet birbirini ezecek. 10 lira olmadan satmam vb... Bak arkadaşım ben senin gibi değilim . Bu hisse vaden ne bilmiyorum ama orta vade dediklerini görsün gelir senden ozur dilerim. Senden de aynı efendiligi beklemek benim suçum sanırım. Hedef yazmiyacan hkm . Yaziyorsan da bu tarz eleştirilere kulağını tikayacaksin. Sana bir tavsiye aç şirketin eski bilançolarana bak. Gelen bilançolara göre hareketlerine bak...Bir de 17 subat hedefiniz nedir hkm hustadim? Orta vadede benden kurtulacaksin (2-3 ay) sonra sen yine burda cosarsin

Yok cidden senin sinirlerin bozulmuş.burasi borsa bu iş ne faize benzer ne eurobonda ne emlaga.bir dalga gelir arada birileri voliyi vurur.onemli olan o dalga geldiğinde dalganın içinde olmak.istedigimi yazarım.hedefimi de yazarım sana mı soracağım.kagit on olsa ne özür dile ne de bana atfen bur şey yaz.tekraren söylüyorum sen borsanın olayını anlamamışsın.bu mecra sana göre değil.17 subatdaki harekette sat çık.

Madem borsacisin.ac izle kağıtları 20 yıl baskilanan kağıtlar günü gelince nasil uçuyor.o kızdığın adamlar niyeti bozduğu zaman kağıtlar kac katına gidiyor.ama ben eminim sen bu kağıdın günü geldiğinde bu kağıtta olmayacaksın.ekmegini yiyemiyeceksin.subat 17 bu kagit hareket çekecek.o gün sat çık sen de kurtul biz de.

Dolar yatırımcısına ki bende de baya var uc ay önce bu dolar 8 küsür dan 18 e gider dense kimse inanmazdi.ac bak 20 yillik dolar grafiğini geçen haftaki gibi hareket son 30 yildir olmadi.hala yok patron yok şu yok bu.degisik zamanlardayız.bana ne yapacaksın diye soruyorsan fiyattan bağımsız Nisan başı borsadan tamamen çıkarım.tum dünyada çöküş bekliyorum gsd msd dinlemem satarim

Sayfa 55/426 İlkİlk ... 545535455565765105155 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •