Sayfa 55/252 İlkİlk ... 545535455565765105155 ... SonSon
Arama sonucu : 2009 madde; 433 - 440 arası.

Konu: ASTOR - Astor Enerji A.Ş.

1. Bu günkü ky işlemlerinin çoğu çimento lar gevşer de oradan Bişeyler kaparmıyım heyecanı yarın en geç öbürgün gevşer çimentolar ky yıda öperler bence
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

2. Bu derece agrasif hareketleri olan hissede trader çok olur ,24 ile 27 arasinda gidiyor geliyor ki buralarda ciddi hacim yaptı ama desteksiz direncsiz pat diye düsüyor devre kesiyor , uzun vadeli yatırımın mantığı hisseye güven ki temettü de verecek ki bu hareketlerin mantigini cözemedim...

ASTOR açılış sonrası gerçekleşenler, Fonlar ve yabancı tahtayı terketmiş görünüyor, Büyük ortaklar alış yapmış, bu durumda yüklü bir iş bağlantı haberi lazım!

Dün çarşaf gibi kap attı, daha ne yapsın

5.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    ASTOR açılış sonrası gerçekleşenler, Fonlar ve yabancı tahtayı terketmiş görünüyor, Büyük ortaklar alış yapmış, bu durumda yüklü bir iş bağlantı haberi lazım!
    Hisse Taş gibi duruyor ama şimdi o sattıklarını Bi almaya çalışsalar hisse fiyatı nereye gider birde bu açıdan bakmak lazım ama katılıyorum güzel kaplar gelince hissenin demografik yapısı değişir tekrar

6. Bence şirket böyle 10 15 milyon euro luk kapları gönderdikçede kıpırdanmalar homurdanmalar olur satanlarda Bi yerde uyanır burun kıvırıp sattıklarını diger fondan veya yabancıdan önce alıp yerine koyma derdiyle ne yaparlar acaba kırıp dökerler bişeyler bence

7. Allahım enkazların önünde yakınını yavrusunu bekleyenlere sabır ver

Finansal verilerine göre çok daha ucuz bist30 senetleri varken bu piyasada alışıldığı gibi tavan tavan gidemez. Rüştünü ispat etmesi lazım verileriyle. Önümüzü görecek bir piyasa zaten yok.

Sayfa 55/252 İlkİlk ... 545535455565765105155 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •