Sayfa 55/207 İlkİlk ... 545535455565765105155 ... SonSon
Arama sonucu : 1651 madde; 433 - 440 arası.

Konu: SAHOL - Sabancı Holding

Borsada puslu havalar her zaman fırsattır. Geri alım nerede.? Bu havada almazlarsa ne zaman o kadar malı toplarlar acaba.?
    Son düzenleme : agg; 07-02-2023 saat: 13:26.

SPK bir gün dayanabildi. Önceki gün almış olduğu kısaca "parası olan olduğu kurumdan alır, malı olan olduğu kurumdan satar" kararını aynı günün gecesi geri çekti. Robotlar yeniden devreye girdi.

Robotlar devrede iken yapılan işlem hacminin yaklaşık 3/4'ünün fiktif olduğu dün kanıtlandı. Borsa bir günlüğüne gerçek alım-satım yapanların piyasayı belirlediği bir yer oldu. Ertesi gün ise robotlar devreye girdi ve sonuç ortada.

Şu ortaya çıktı: boy boy grafiklerle tumturaklı teknik analiz yapanlar gerçekte olmayan sanal bir alemin analizini yapıyorlar, yani masal anlatıyorlar.

Temel veriler de kurumsal yatırımcı olmayan, robotlu sanal piyasada bir şey ifade etmiyor. F/K'sı 2 olan da F/K'sı 20 olanla birlikte biçiliyor.

Kümeste yolunacak tavuk kalmadı, ama sanırım boğazlanacak bir kaç tane var. Robotlar onları da parçaladıktan sonra döngüyü başa almak için belki de endeksi yukarı seyirtirler.

Kanımca SPK'nın alacağı en doğru karar ülke tarihinin en büyük felaketini yaşıyorken, burayı tatile sokmak olurdu. Olmadı.
    İşte Hendek! İşte Devekuşu!

3.  Alıntı Originally Posted by Azurit Yazıyı Oku
    SPK bir gün dayanabildi. Önceki gün almış olduğu kısaca "parası olan olduğu kurumdan alır, malı olan olduğu kurumdan satar" kararını aynı günün gecesi geri çekti. Robotlar yeniden devreye girdi.

Robotlar devrede iken yapılan işlem hacminin yaklaşık 3/4'ünün fiktif olduğu dün kanıtlandı. Borsa bir günlüğüne gerçek alım-satım yapanların piyasayı belirlediği bir yer oldu. Ertesi gün ise robotlar devreye girdi ve sonuç ortada.

Şu ortaya çıktı: boy boy grafiklerle tumturaklı teknik analiz yapanlar gerçekte olmayan sanal bir alemin analizini yapıyorlar, yani masal anlatıyorlar.

Temel veriler de kurumsal yatırımcı olmayan, robotlu sanal piyasada bir şey ifade etmiyor. F/K'sı 2 olan da F/K'sı 20 olanla birlikte biçiliyor.

Kümeste yolunacak tavuk kalmadı, ama sanırım boğazlanacak bir kaç tane var. Robotlar onları da parçaladıktan sonra döngüyü başa almak için belki de endeksi yukarı seyirtirler.

Kanımca SPK'nın alacağı en doğru karar ülke tarihinin en büyük felaketini yaşıyorken, burayı tatile sokmak olurdu. Olmadı.
    Aynen katılıyorum

O bölgede yaşayanların da mallarını zorunlu satabilecekleri akıldan çıkartılmamalı. Piyasayı bozup çeşitli oyunlar oynayanlara aman verilmemeli ama böyle olmuyor. Ahlaksız bir piyasa burası. Hisselere destek çıkılması gerekirken para kazanmak derdindeler hem de hisse bile gözetmeden. Çimento hisseleri neden artıyor. Bir sürelik kazanç sağlayacak diyemi.? Kazanan şirketlere ne demeli. Algı piyasası olmuş Bist denen kurumda.
    Son düzenleme : agg; 07-02-2023 saat: 18:14.

5. Yıllardır borsadayım zaman zaman iyi paralar kazandım, zaman zaman kaybettim. Bugün borsanın çakılacağı barız bir gerçekti. Dün 1 lot satmadım. Satmamda para kazanmak farklı şeydir hırsızlık yolsuzluk farlı şey. Kazanılan paranın helal olması gerekir. Alının olmadığı piyasanın karamsar olduğu ahlaksızların kol gezdiği miiletin sortladığı bu piyasada para kaybetmişim hiç sorun değil. Onurum yerimde. Yarında düşecek satacak satsın. İsterse yarı fiyatına gelsin buradayım. YTD.

Cuma günü alım yaptım 40 civarları maliyetim.Sahol bedava fiyattan işlem görüyor fakat borsada düzelme filan yok Sahol daha da düşüş yaşayabilir tek olumlu yön şirket hissesine sahip çıkıyor.Tek lot dahi satmam eğer batarsam en büyükte battım derim.

Normalde borsanın kapanması gerekirdi fakat kapanmadı.Covid 19 başlangıcı sahol 2020 17 mart yabancı oranı %68,33 şuan %44,13 yabancı oranı azalmış fakat hisse para kazandırmış.Covid 19 borsada krizdi o yüzden yazdım.

8.  Alıntı Originally Posted by ekonomist88 Yazıyı Oku
    Yıllardır borsadayım zaman zaman iyi paralar kazandım, zaman zaman kaybettim. Bugün borsanın çakılacağı barız bir gerçekti. Dün 1 lot satmadım. Satmamda para kazanmak farklı şeydir hırsızlık yolsuzluk farlı şey. Kazanılan paranın helal olması gerekir. Alının olmadığı piyasanın karamsar olduğu ahlaksızların kol gezdiği miiletin sortladığı bu piyasada para kaybetmişim hiç sorun değil. Onurum yerimde. Yarında düşecek satacak satsın. İsterse yarı fiyatına gelsin buradayım. YTD.
    Tebrik ederim.. Bu hayatta her şeyin para olmadığını her insan mutlaka bir gün öğrenecek.. Ne yalılarda oturup ta kendini asanlar, ne para denizinde yüzrken bir bardak suda boğulanlar gördük. Allah ın Rahman ismi olduğu kadar Kahhar ismi de var, kim o çocukların bu karda kışta titreyerek betonların altında ölümüne sebep olduysa , dilerim ki Kahırların en büyüğüne uğrasın...

Sayfa 55/207 İlkİlk ... 545535455565765105155 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •