Sanırım burası alış yeriydi tren kalkar birazdan
Sanırım burası alış yeriydi tren kalkar birazdan
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
gesanda iken en büyük hatam 60-70 aralığındaki baskıdan mallarımın çoğunu vermek idi...çok inanmama rağmen ben bile dayanamamıştım...bir de tüm malımı 300 civarlarından verebilseydim bu gün sermayem iki kattan fazla olacaktı...biz de nasibimiz kadar faydalanabildik..nasipten ötesi yok...trade de başarı sağlamak çok zor...yapabileni tabiki ben her zaman tebrik etmişimdir...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Hadi spek efendi sana güneş paneli alacam dokunmalı ellemeli 125 mega cinselhttps://youtu.be/-WJvgE3-q6M
gesan eupwr devre kesmeye başladı
130 da tutunurmu yoksa 127 bekleyelimmi
bunlarda kapla satıyorlar ytd
kredi faizlerinin uçtuğu bu günkü bir ortamda şirketler büyümek için yapmak zorunda oldukları yatırımları gerçekleştirebilmeleri çok zor...yapabilen için halka arz büyük bir nimet..çünkü milyarları bulan nakite hisse satarak sahip olabiliyorlar...böylece hiç bir finansal yükün altına girmeden buldukları bu nakiti çok iyi kullanabiliyorlar...bu nakit ile şirketler resmen level atlıyorlar..yepyeni bir döneme giriyorlar...
arz gelirlerini kullanmaya başladıkça şirkette güzel değişimler görebileceğiz...halka arzı da her babayiğit yapamaz...bir kere şirketin bir vizyonu olmalı...kendine güveni olmalı...en önemlisi de yatırımcının talebi olmalı...geleceği olmayan bir sektördeki arzların çoğu başarısız oluyor...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Trade edenlerin %90 ının malını alırlar be hep böyledir çok nadir profösyönel olanlar açıkta kalmaz mesela her kademe alıp satan yön tayin oldum sattığını zararına da olsa üst kademede tamamlar Bi dahaki satışından kar eder hisseyi yapan da o lotlar gelmeden hareket ettirmez şimdi bu hisse yeni herkeste Bi korku var bu git ellerle yatırımcıyı trade etmeye zorluyorlar sırf malı kapmak için bence
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Yer İmleri