Sayfa 55/704 ÝlkÝlk ... 545535455565765105155555 ... SonSon
Arama sonucu : 5630 madde; 433 - 440 arasý.

Konu: DOLARDA YÜKSELÝÞ kaçýnýlMAZ xxv

1.  Alýntý Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazýyý Oku
    Ucuzsa Arap sabunu alayým banyo sabunu çok gidiyor.

2. Akp sonrasýnda iki grup tehlikesi var birincisi buskevitin ocaðý diðeri tarikatlarýn kadrosu. Bunlar fetovari bir kadrolaþma yaptýysam ki bu büyük bir ihtimal. Silahlý ya da silahsýz kuvvetlerde. Gerçi buskevitin ocaðý daha çok mafya çete gibi noktasal þahýs bazýnda eylem yapýyor. Bir ara bir MV ve gazeteciyi baya dövdülerdi birinin ki daha bitmemiþ mahkeme süreci. Öbürü de 1 yýla yakýn ceza almýþ belki de paraya çevrildi. Adamlar öyle böyle dövmedi hedefi en kötü ihtimalle felç býrakmaktý adamlar kuþ kadar ceza almýþ yada almamýþ.

3. Bence daha reisin kaybedeceði durumda yapacaklarýný görmedik. O kayyumlar fragman. Ýki hedefi olacak bir yýpratma ve montaj iftiralar, ikincisi kayyum ve yetkilerde týrpan.

Alýntý Originally Posted by EGEDUK Yazýyý Oku
    Forumda þalteri indirseler gerçekten çil yavrusu gibi daðýlýrýz.
    Gerçek hayatta çoðumuz birbirimizi tanýmayýz. Ben kimseyi tanýmýyorum mesela.
    Reha Kaya’nýn gerçek adý bu tamam da nereden bulacaðýz kendisini. Ayhan baþkanýn gerçek adý Ayhan mý acaba onu bile bilmiyorum. Misal benim adým da Ege deðil.
    Gamet’i iskenderciye götüreceðim ama nasýl buluþacaðýz. Tanýmýyoruz ki birbirimizi. Üçyolda Gamet Gamet diye ortalýkta dolansam deli derler bana.
    Veya Batman, kendisini Batman þehrimizde mi arayacaðým bilmiyorum.
    Sn. Güneysu Sn. Medwig Sn. Balaban Sn. Ayhan53 Sn. Bikmisbroker ve þu an faal olmayan bir çok üyeyi þahsen tanýrým ve telefonlarý var.

Eskiden Raký Sofrasý toplantýlarý yapardýk, onlarý oradan tanýma þansým oldu.

Beni bulmak isteyen Tavþanlýnýn yerlisi 10 kiþiye sorsa biri mutlaka tanýr, fakat G. Amed abiyi Keçiörende nasýl buluruz bilmiyorum?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alýntý Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazýyý Oku
    AÖF den mezun olup þuan profesör olan arkadaþým var. Ýki yýllýk yüksek okuldan beraberdik öyle arkadaþým. Bir adamýnýn buldu doktora vs þuan profesör. Geçen Yök baþkaný bunun çalýþtýðý üniversiteye ziyarete geldi resim çektirmiþ sosyal medya da paylaþtý. Adamýný buldun mu AÖF mezunu da olsan profesör oluyorsun. Dua edelim de týp da böyle olmasýn yoksa organýmýz kalmaz.
    maalesef tipta da durum farkli*degil
    Hastanesi olmayan ozel tip fakulteleri*var

Ogrencilerimuhtelif hastanelere degisimli gonderiyotlar hasta*gormeye

Envanterinde Kadavra olmayan tip fk sayisi onlarca...

Tr de olursak yaslandigimizda Bize bu Dr lar*bakacak

6.  Alýntý Originally Posted by reha kaya Yazýyý Oku
    Sn. Güneysu Sn. Medwig Sn. Balaban Sn. Ayhan53 Sn. Bikmisbroker ve þu an faal olmayan bir çok üyeyi þahsen tanýrým ve telefonlarý var.

Eskiden Raký Sofrasý toplantýlarý yapardýk, onlarý oradan tanýma þansým oldu.

Beni bulmak isteyen Tavþanlýnýn yerlisi 10 kiþiye sorsa biri mutlaka tanýr, fakat G. Amed abiyi Keçiörende nasýl buluruz bilmiyorum?
    Reha baþkaným sizin Kütahya da ne ara týp fakültesi açýldý içinde yeterli hoca var mý bari. Bazý branþlarda yoktur. 128 týp fakültesi varmýþ. Vay ki ne vay.

7.  Alýntý Originally Posted by EGEDUK Yazýyý Oku
    Forumda þalteri indirseler gerçekten çil yavrusu gibi daðýlýrýz.
    Gerçek hayatta çoðumuz birbirimizi tanýmayýz. Ben kimseyi tanýmýyorum mesela.
    Reha Kaya’nýn gerçek adý bu tamam da nereden bulacaðýz kendisini. Ayhan baþkanýn gerçek adý Ayhan mý acaba onu bile bilmiyorum. Misal benim adým da Ege deðil.
    Gamet’i iskenderciye götüreceðim ama nasýl buluþacaðýz. Tanýmýyoruz ki birbirimizi. Üçyolda Gamet Gamet diye ortalýkta dolansam deli derler bana.
    Veya Batman, kendisini Batman þehrimizde mi arayacaðým bilmiyorum.
    Sen bir yerde dikil,Batman koþ de, o seni bulur..

Alýntý Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazýyý Oku
    Reha baþkaným sizin Kütahya da ne ara týp fakültesi açýldý içinde yeterli hoca var mý bari. Bazý branþlarda yoktur. 128 týp fakültesi varmýþ. Vay ki ne vay.
    https://akademik.ksbu.edu.tr/default1
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 55/704 ÝlkÝlk ... 545535455565765105155555 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •