Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 550/584 ÝlkÝlk ... 50450500540548549550551552560 ... SonSon
Arama sonucu : 4777 madde; 4,393 - 4,400 arasý.

Konu: BTCIM - Batý Çimento

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Günaydýn,

Öyle dedi ,þöyle dedi, o dedi bu dedi...Laf cambazlýðý yapmaktansa...
    yapýn çaðrýnýzý kim alýyor-kim satýyor...Kimin ne niyeti var çýksýn ortaya....

GARANTÝ BANKASI yapýyor çaðrýsýný...

Bu gidiþin sonu kayyum olabilir....

Taraflar þirkete zarar veriyor...

ytd.
    Saygýlar...
    Son düzenleme : CARÝ; 15-11-2021 saat: 09:36.

2. Zorunlu Pay Geri Alým

PAY TEBLÝÐÝ (VII-128.1)

ÜÇÜNCÜ BÖLÜM
    Zorunlu Pay Alým Teklifine Ýliþkin Esaslar
    Zorunlu pay alým teklifi
    MADDE 11 – (Deðiþik: RG-16/10/2021-31630)
    (1) Gönüllü olarak yapýlan pay alým teklifi, blok veya münferit alýmlar ya da diðer herhangi
    bir yöntemle, tek baþýna veya birlikte hareket ettikleri kiþilerle beraber, doðrudan veya dolaylý
    olarak bir ortaklýðýn yönetim kontrolünü saðlayan paylarýný veya oy haklarýný iktisap edenler, söz
    konusu paylarýn veya oy haklarýnýn iktisabýnýn kamuya açýklandýðý tarihte pay sahibi olan diðer
    ortaklarýn paylarýný satýn almak üzere pay alým teklifinde bulunmak zorundadýr.
    (2) Ortaklýðýn pay sahipliðinde herhangi bir deðiþiklik olmasa dahi, ortaklarýn kendi
    aralarýnda yapacaklarý özel yazýlý anlaþmalarla yönetim kontrolünü ele geçirmeleri sonucunda da
    pay alým teklifi zorunluluðu doðar.
    (3) Zorunlu pay alým teklifinden yararlanabilecek pay sahipleri ve pay tutarlarýnýn
    belirlenmesinde;
    a) Birinci fýkra kapsamýnda ortaklýðýn yönetim kontrolünü saðlayan paylarýn veya oy
    haklarýnýn iktisabýnýn kamuya açýklandýðý tarih,
    b) Ýkinci fýkra kapsamýnda ortaklýðýn yönetim kontrolünü ele geçirmeye iliþkin ortaklarýn
    kendi aralarýnda yaptýklarý özel yazýlý anlaþmanýn kamuya açýklandýðý tarih,
    esas alýnýr.
    (4) Hedef ortaklýðýn paylarýnýn borsada iþlem görmesi durumunda pay alým teklifine konu
    edilebilecek pay tutarlarý, üçüncü fýkrada belirtilen tarih itibarýyla sahip olunan paylardan fiili pay
    alým teklifi baþlangýç tarihine kadar varsa yapýlan satýþlarýn son giren ilk çýkar esasýna göre ve gün
    sonu net bakiyeler üzerinden düþülmesi suretiyle hesaplanýr. Kamuya açýklama tarihi itibarýyla
    ortaklýkta pay sahibi olanlar ile pay tutarlarýnýn belirlenmesinde takasýn tamamlanmasýna
    bakýlmaksýzýn eþleþmiþ emirler dikkate alýnýr. Pay alým teklifinde bulunulacak pay sahipleri ile pay
    tutarlarýný gösteren liste Merkezi Kayýt Kuruluþu A.Þ. tarafýndan bu maddedeki esaslar
    çerçevesinde hazýrlanarak fiili pay alým teklifi baþlangýç tarihinden bir önceki iþ günü yatýrým
    kuruluþuna verilir.
    (5) Kurul, faaliyet konusu kamu hizmeti vermek üzere kamu kurum ve kuruluþlarý
    tarafýndan süreli veya süresiz olarak imtiyaz verilen bir iþi görmek olup da bu imtiyazý kaldýrýlan
    veya 19/10/2005 tarihli ve 5411 sayýlý Bankacýlýk Kanunu uyarýnca faaliyet izni kaldýrýlan ya da
    temettü hariç ortaklýk haklarý ile yönetim ve denetimi Tasarruf Mevduatý Sigorta Fonuna
    devredilen halka açýk ortaklýklarýn pay sahiplerinin korunmasý amacýyla, imtiyazýn geri alýnmasýna
    veya 5411 sayýlý Kanunun ilgili hükümlerinin uygulanmasýna neden olduklarý tespit edilen
    yönetim kontrolüne sahip gerçek ve tüzel kiþilere pay alým teklifi zorunluluðu getirebilir.
    (6) Zorunlu pay alým teklifi hiçbir koþula baðlanamaz.

Yönetim kontrolü
    MADDE 12 – (1) (Deðiþik: RG-16/10/2021-31630) Ortaklýðýn oy haklarýnýn yüzde ellisinden
    fazlasýna tek baþýna veya birlikte hareket ettikleri kiþilerle beraber, doðrudan veya dolaylý olarak
    sahip olunmasý veya söz konusu orana baðlý olmaksýzýn yönetim kurulu üye sayýsýnýn salt
    çoðunluðunu seçme veya genel kurulda söz konusu sayýdaki üyelikler için aday gösterme hakkýný
    veren imtiyazlý paylara sahip olunmasý, yönetim kontrolünün elde edilmesi olarak kabul
    edilir. Ancak imtiyazlý paylarýn mevcudiyeti nedeniyle yönetim kontrolünün elde edilemediði
    hâller bu madde kapsamýnda deðerlendirilmez.
    (2) Birinci fýkradaki haller dýþýnda, ortaklýðýn sermaye yapýsý veya genel kurul toplantýsýnda
    oluþan fiili durum nedeniyle yönetim kurulu üye sayýsýnýn salt çoðunluðunun fiilen seçilebilir
    olmasý yönetim kontrolünün ele geçirildiði anlamýna gelmez.
    (3) Halka açýk ortaklýðýn gerçek ve/veya tüzel kiþi ortaklarýnýn yönetim kontrolüne sahip
    olup olmadýklarýnýn tespitinde, aþaðýda belirtilen kiþilerin söz konusu gerçek ve/veya tüzel kiþi
    ortaklar ile birlikte hareket ettikleri kabul edilir;
    a) Gerçek ve/veya tüzel kiþi ortaklarýn yönetim kontrolüne sahip olduðu ortaklýklar,
    b) Tüzel kiþi ortaklarýn yönetim kontrolünü elinde bulunduran gerçek ve/veya tüzel kiþiler
    ile bu kiþilerin yönetim kontrolüne sahip olduðu ortaklýklar.
    (4) (Ek: RG-16/10/2021-31630) Ana ortaklýðýn yönetim kontrolü ele geçirilmek suretiyle
    hedef ortaklýkta yönetim kontrolünün dolaylý olarak elde edildiði durumlarda, ana ortaklýðýn ve
    birlikte hareket ettiði kiþilerin hedef ortaklýkta sahip olduðu tüm paylar birlikte deðerlendirilir

3. https://www.dunya.com/sehirler/batic...-haberi-639913

Siz çalýþmaya devam edin..iþi sadece arsa yatýrýmý olarak görmeyelim...çarklar dönsün...sorun yok...üretim...satýþ artýkça
    borçlar da azalacaktýr.

Arada bir borsa tahtanýza da sahip çýkýn...yoksa bu baskýlarý siz mi yapýyordunuz? zan altýn da kalmayýn derim.

Ytd.
    Saygýlar...

4. 16.11.2021 tarihinde Kamu
    Aydýnlatma Platformunda yayýnlanan Ortaklýk Aleyhine Dava Açýlmasý veya
    Davaya Ýliþkin Geliþmeler baþlýklý açýklamamýza istinaden, 24.11.2021 olarak
    açýklamýþ olduðumuz davanýn duruþma tarihinin, davayý görecek olan Ýzmir 5.Asliye
    Ticaret Mahkemesince 19.01.2022 olarak deðiþtirildiði öðrenilmiþtir.

Kamuoyuna saygýyla duyurulur.

Ne numara çevirdiniz be.....

5. Günaydýn,

Anlaþýlan yeni yönetim ,tahta da hakimiyeti kuramadý....
    Bu BATI daha aþaðýya gelirse SÖKE tam topu dikecek...öz kaynak
    iyice bitecek...7,3 milyon BATI hisse aktifte
    o da eksi yazýyor....Zaten kur farký SÖKE' yi bitirir....

Bir davada buradan gelmesin....demedi demeyin....oyun içinde oyun....

ytd.
    Saygýlar...

6. kimse kalmamýþ ...forumda....
    çaðrý yapýlsa hisse verecek kimse yok....

7. Yazmýyor olmamýz izlemiyor olmamýz anlamýna gelmiyor;)
     Alýntý Originally Posted by CARÝ Yazýyý Oku
    kimse kalmamýþ ...forumda....
    çaðrý yapýlsa hisse verecek kimse yok....
    SM-A525F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

ben varým .
    Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
    Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!

Sayfa 550/584 ÝlkÝlk ... 50450500540548549550551552560 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •