13.12 üstünde 17.80 e kadar direnç yok.
13.12 üstünde 17.80 e kadar direnç yok.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Esas hikaye 18 üstü başlar. Tek lot satmadım ve hala çok ucuz imkanım olsa ek yaparım buralardan.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir...yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez . yatırım tavsiyesi icermez....KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Rusya Tukaş ın Ukrayna Tat ın salçasını mı beğeniyor bilmiyorum ama Terki joe ben Öncü yüm beni kimse tutamaz diyor. Grand da hadi ordan ben organikçiyim mevsiminde domatesi alır kendim yaparım diye yandan fısıldıyor Ytd
Ben oldum olası Tukaş cıyım şöyle ekmek diliminin üstüne sürdüm mü üstüne de biraz kekik ohh ytd
Keyifler yerindedir umarım.Kısada çok iyi gitti bir düzeltme yapma ihtimalinide unutmayalım. Yapar mı bilinmez tabi, belki döke döke dinlenmeden gidecek uluun gibi. Yinede temkinli iyimserlik iyidir. Namlı bir patron tahsındayız sonuçta.
Hisse son bir haftada %40 gitti ama hala uygun bence.
9.30 larda yazdığımızda çok daha uygundu tabiki.
Yeni fabrikanın ne zaman üretime başlayacağı belli mi acaba.Temmuz gibi mi başlar tahmini.Ytd
Yer İmleri