Sayfa 551/814 İlkİlk ... 51451501541549550551552553561601651 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 4,401 - 4,408 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. Eslesme kac

HTC Desire 816G dual sim cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by yigtt Yazıyı Oku
    Eslesme kac

HTC Desire 816G dual sim cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    57...........

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Forumda kimse yazmaz oldu.mine hanin twitter da yazmıyor kaç gündür. Ben de alım yapmasan kâğıtta hacim yok. Nasıl yorumluyorsunuz arkadaşlar bu sessizliği. Bir de eşleşme paylaşır mısınız..

4.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Forumda kimse yazmaz oldu.mine hanin twitter da yazmıyor kaç gündür. Ben de alım yapmasan kâğıtta hacim yok. Nasıl yorumluyorsunuz arkadaşlar bu sessizliği. Bir de eşleşme paylaşır mısınız..
    Firtina öncesi sessizlik olabilir

Ama olmayabilirde

0.56...

5.  Alıntı Originally Posted by Selofan Yazıyı Oku
    Firtina öncesi sessizlik olabilir

Ama olmayabilirde

0.56...

Teşekkür ederim.ama kervansaray holding bile hareketlendi bizim şirkette hareket yok.hadi mine hanım. Artık icraat zamanı. Haber ve uygulanışı bekliyor yatırımcılarınız. Satmıyor imkan ölçüsünde alım yapıyor yatırımcıların bu zor durumda.artik lütfen siz de artık verdiğiniz sözleri tutun..ana pazar ve tahsisli sermaye artırımını gerçekleştirin...

6. AIR DOSTUM SORUM VAR sana marka 20.03.2018 karar aldı tahsisli için spk başvurulmasına karar verildi tekrar kap a açıklama yapacaklarmı evraklar tamamlandı başvuruldu diye

7.  Alıntı Originally Posted by tarkan Yazıyı Oku
    AIR DOSTUM SORUM VAR sana marka 20.03.2018 karar aldı tahsisli için spk başvurulmasına karar verildi tekrar kap a açıklama yapacaklarmı evraklar tamamlandı başvuruldu diye
    Yapma zorunluluğu yok bildiğim kadarıyla ama yapılabilir de...

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by airforce1 Yazıyı Oku
    Yapma zorunluluğu yok bildiğim kadarıyla ama yapılabilir de...

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Fon kullanım raporunu acıklamak zorunda degilmi tahsisliden gelen parayı nerde kullanacagı ile ilgili

Sayfa 551/814 İlkİlk ... 51451501541549550551552553561601651 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •