Sayfa 551/948 İlkİlk ... 51451501541549550551552553561601651 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 4,401 - 4,408 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ

SORU:
    -Abi, ciroyu muhteşem buldunuz, kar için de iyi gelir dediniz, sizce mesela kar ne kadar iyi gelir.
    CEVAP:
    -Şimdi ciromuz; 3. çeyrek kadar, 4. çeyrek ciromuz geldi mi, evet, 3. çeyrekte (tek çeyrek) ne kadar kar yazmıştı: 6 Milyon TL, cirolar aynı olduğuna göre tek çeyrek bir 6 Milyon TL daha kar getirmesi gerekmiyor mu, evet. Fakat risk faktörünü koyalım; gelir aynı, maliyetler ikiye katladı olsun, en az 6 Milyon TL nin yarısı kar getirmesi gerekir, yani 3 Milyon TL kar gelir. Toplamda ve koparmada 11+3 = 14 Milyon TL KAR en az getirmesi gereken kar gibi görünüyor.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

2.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku

SORU:
    -Abi, ciroyu muhteşem buldunuz, kar için de iyi gelir dediniz, sizce mesela kar ne kadar iyi gelir.
    CEVAP:
    -Şimdi ciromuz; 3. çeyrek kadar, 4. çeyrek ciromuz geldi mi, evet, 3. çeyrekte (tek çeyrek) ne kar yazmıştı: 6 Milyon TL, cirolar aynı olduğuna göre tek çeyrek bir 6 Milyon TL daha kar getirmesi gerekmiyor mu. Fakat risk faktörünü koyalım; gelir aynı, maliyetler katladı olsun, en az 6 Milyon TL nin yarısı kar getirmesi gerekir, yani 3 Milyon TL kar gelir. Toplamda ve koparmada 11+3 = 14 Milyon KAR en az getirmesi gereken kar gibi görünüyor.
    İmzamı atarım hocam. Saygılar..
    Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"

3. Bu kadar olmazları yaşatan hisse görmedim

mec mal satacağım diyor , hisse yükseliyor

bıst çakılıyor hisse zirve yapıyor

bist toparlıyor , hisse çakılıyor

benden pas maliyetimin altına düşmeden... kalın sağlıcakla

4. http://www.gib.gov.tr/2017-iv-gecici...i-beyan-suresi

boşuna heyecan yarattılar dün.

19 Şubat'a kadar ertelendi geçiciler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050

SORU:
    -Abi, bu 14 Milyon TL hesabından korkuyoruz, maliyetler 2 ye değil de, 4 e filan katlarsa.
    CEVAP:
    -Koçum benim, Barometre mi bu, Allah, Allah.
    SORU:
    -Abi, hani siz söylediniz ya, UMS, UFRS, SBS, KPSS, ALES, filan, hani işler değişirse diye korkuyoruz be abi.
    CEVAP
    -Bir şey olmaz inşallah, en son 3. çeyrekte onlar yok muydu, onlarla hesaplandı tek çeyrekte 6 Milyon TL, biz de son çeyrekte yine aynı ciroyu yaptığımız halde, kar olarak bunun yarısını hesapladık işte.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

6.  Alıntı Originally Posted by burakcan Yazıyı Oku
    Bu kadar olmazları yaşatan hisse görmedim

mec mal satacağım diyor , hisse yükseliyor

bıst çakılıyor hisse zirve yapıyor

bist toparlıyor , hisse çakılıyor

benden pas maliyetimin altına düşmeden... kalın sağlıcakla

Bunlara dayanma gücünüz ya da sabrınız yoksa birikimlerinizi borsada değil de başka yerlerde değerlendirmenizi tavsiye ederim...Kimse kimseye kolay ve kısa yoldan kazandırmaz...Siz de kalın sağlıcakla...Yatırım Tavsiyesi Değildir...

7. Sn izci hesap doğru.
    Burda başka sıkıntılar var.Birileri bir oyunlar oynuyor.
    Bir süre önce bir paylaşımınız vardı.
    Bzi yatırımcı olarak gerçek değerlere,rasyolara bakar beklentileri ölçer tartar var ona göre bir karar veririz .Gerisi biizm dışımızda öngöremeyeceğimiz durumlardır.
    Bu durumda elimizdeki verilere göre hareket edip kapıdımıza sahip çıkmalıyız.
    Nakde ihtiyacı olanların işi rast gitsin.
    Ytd

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku

SORU:
    CEVAP:
    -Şimdi ciromuz; 3. çeyrek kadar, 4. çeyrek ciromuz geldi mi, evet, 3. çeyrekte (tek çeyrek) ne kadar kar yazmıştı: 6 Milyon TL, cirolar aynı olduğuna göre tek çeyrek bir 6 Milyon TL daha kar getirmesi gerekmiyor mu, evet. Fakat risk faktörünü koyalım; gelir aynı, maliyetler ikiye katladı olsun, en az 6 Milyon TL nin yarısı kar getirmesi gerekir, yani 3 Milyon TL kar gelir. Toplamda ve koparmada 11+3 = 14 Milyon TL KAR en az getirmesi gereken kar gibi görünüyor.
    sn. izci 14 milyon kar beklentiniz vergi sonrası net kar mıdır acaba? bol kazançlar

Sayfa 551/948 İlkİlk ... 51451501541549550551552553561601651 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •