Kılıçdaroğlu: Saray'ın talimatıyla iş yapanları muhattap almam. Benim hedefim Saray'da oturup haksız yapan kişilerle hesaplaşmaktır
Kılıçdaroğlu: Saray'ın talimatıyla iş yapanları muhattap almam. Benim hedefim Saray'da oturup haksız yapan kişilerle hesaplaşmaktır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
GOLDMAN SACHS'IN TL'NIN 3 AYLIK DOLAR KURU ORTALAMA BEKLENTISINI 1.75 OLARAK KORUDU
-MATRIKS-
ne demek istiyor ? ben anlayamadım..
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Omicron varyantı nedeniyle alınan karar doğrultusunda Hollanda, Hırvatistan, İspanya, İzlanda, İsviçre, İtalya, Lüksemburg'a Türk yolcuların kabul edilmeyeceği açıklandı
airporthaber
Yer İmleri