TCMB Erkan: Daha yüksek banknot üzerinde şu anda çalışmıyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erkan: Yüzde 5 enflasyon hedefini değiştirmeyeceğiz
TCMB Başkanı Erkan: Biz bir kur seviyesi hedeflemiyoruz, ancak kurdaki aşırılıklar görüldüğünde de müdahale, aşırılıklığı ve oynaklığı azaltmak Merkez Bankası'nın görev tanımındadır. Şeffaflık adına Hazine protokolü kullanmıyoruz, doğrudan satışları bankalara yapıyoruz
Erkan: Merkez Bankası başkanı olarak benden hiçbir zaman siyasi bir açıklama almayacaksınız
Erkan: Enflasyonun 2023 yıl sonunda %58,0 olarak gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz (Önceki %22,3)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Motorine yarından itibaren 1.45 TL'lik bir artış bekleniyor
NERDEEN NEREYE.
https://www.bbc.com/turkce/articles/cn0edzxlp4do
Yuzde 5 ne??? Günlük müSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Hani derler ya.
Atma Recep din kardeşiyiz.
Enflasyondan çalanlar.
İnananlar yani bu iktidara tamamı kaybettiler.(dolarını bozan,TL de kalan)Tüccar olanları manipilasyoncular kazandı.Merkez doları bastıkca aldılar.Artı birde yanlık işlem diyerek 3 yada % TL ucuza bazı geceler dolar sattılar.Kime bilen varmı?
Kullananlar hariç.Onlar işini biliyor.Kaymaklı işler ve maaşlarla.
Tutturmaları imkansız.
Sorunları yok sayarak işler yürümezki.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Merkez bankası başkan yardımcıları görevden alındı / Resmi Gazete
Yeni atanan başkan yardımcılarından birisi Cumhurbaşkanı başdanışmanı ..
![]()
Yer İmleri