Sıkıntı yok,her düşüşün bir çıkışı olur.
Sıkıntı yok,her düşüşün bir çıkışı olur.
Arkadaş galip ağa zamanında 0.50 den milyonlarca lot almıştı. Çoğunu sattı elinde 30 milyon kalmıştı onuda 0.70 kadar sürdü. Şimdi bulduğuna veriyor. Bu kağıdın daha aşağı yönlü gideri var.Asla ytd
Bence hiç durma sat kurtul kardeş o zaman
Sen 69 ben 68 millet napsın 1.20 lerden almış bekliyor,bu nedenle iki de bir düşecek vs demeninde anlamı yok,bu kağıt spekülatif bir kağıt,ne zaman ne yapacağını kimse kestiremez,bunu bildiğimiz için bu kağıda girdim,sonucunada katlanmak zorundayız diye düşünüyorum ytd
Spekülatif değil. Manipülatif kağıt. Spekülasyon iyidir, beklentilerle ilgilidir. Spekülatif kağıt çıkmaya başlarsa çıktığı yerde durur. Manipülatif kağıt ise alanları kandırmaya yöneliktir. Çıktığı yerden aynen aşağı gelir. Son 5 senenin grafiğini incelesen görürsün her çıktığı yerden geri inmiş. Şu anda da son gördüğü 1.30 dan aşağı iniş vaziyetine devam ediyor.
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
Yer İmleri