Bu arada az önce Kitapçı 'ya karşı çok ukalaca bir cevap yazdım kusura bakmayın. Öyle bir insan değilim aslında. Mesajı da sildim , kirlilik yapmasın.
Bu arada az önce Kitapçı 'ya karşı çok ukalaca bir cevap yazdım kusura bakmayın. Öyle bir insan değilim aslında. Mesajı da sildim , kirlilik yapmasın.
Saat 2 de en geç uyku saatim olduğu için internet kesiliyor o yüzden cevap veremedim size
Çocuklar daha dirençlidir ama yine de siz tedbiri elden bırakmayın
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Eksik olmayın hocam .
Ben de hükümetin yarı sürü bağışıklığına geçtiğini düşünüyorum. Ne şiş yansın ne kebap şeklinde durumu idare etmeye çalışacaklar. Mevcut veriler onların elinde , duruma daha hakimler . Umarım ne yaptıklarından emindirler de en az zararla atlatırız şu dönemi.
Veriler cidden ellerinde o kesin.
Hastalık belli bir grupta çok sıkıntılı ve çok hızlı bulaşan bir hastalık.Çok hızlı bir şekilde sağlık sistemini kitleyebilir.Buna karşı bizim hükümet bence çok yavaş davranıyor.Bu kanser teşhisi koymuşsun cerrahiyi sallıyorsun geciktiriyorsun gibi bir şey bence.O ameliyatı yapmazsan bir ay sonra daha kötü koşullarda amaliyatı yaparsın başarı şansın düşer.Salgınla ilgili tedbirler de nasılsa alınmak zorunda kalınacak,ne kadar geç kalırsan işin o kadar zorlaşır.İmamoğlu yazdı,pazar günü 250 bin kişi toplu taşıma kullanmış,pazartesi 850 bin kişİ.Yani 500 bin kişi işe gitmek için yola düşmüş.Bu olmaz yanlıştır.
Yer İmleri