Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 552/950 İlkİlk ... 52452502542550551552553554562602652 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 4,409 - 4,416 arası.

Konu: Viop - XVIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    piyasanın bu kritik günlerinde bence dirençten çok destek takip ediilmeli çünkü yukarısı boş tırışkadan yanıltma amaçlı alabilirler.. bunu hafta içinde yaptılar. biraz önce izleyebildiğim kadarı ile prof ları dinledim. valla kağıttan teyyare alayı. yada bilinçli olarak hikaye anlatıp avutuyorlar. yada saklıyorlar çünkü somut bir rakam vermiyorlar. çömlek öyle olursa, çanak böyle olursa, yıllardır bir türlü usanmadılar gitti
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

2.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    piyasanın bu kritik günlerinde bence dirençten çok destek takip ediilmeli çünkü yukarısı boş tırışkadan yanıltma amaçlı alabilirler.. bunu hafta içinde yaptılar. biraz önce izleyebildiğim kadarı ile prof ları dinledim. valla kağıttan teyyare alayı. yada bilinçli olarak hikaye anlatıp avutuyorlar. yada saklıyorlar çünkü somut bir rakam vermiyorlar. çömlek öyle olursa, çanak böyle olursa, yıllardır bir türlü usanmadılar gitti
    Benim dusunupte kelimelere dokemedigim bir boşluğu kapatmış iniz tebrikler çok güzel bir yorum olmuş bende aynı sizin gibi düşünüyorum çıkacak piyasa fırsat vermez kolay kolay tekniğe oy oynuyorlar gibime geliyor

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Benim dusunupte kelimelere dokemedigim bir boşluğu kapatmış iniz tebrikler çok güzel bir yorum olmuş bende aynı sizin gibi düşünüyorum çıkacak piyasa fırsat vermez kolay kolay tekniğe oy oynuyorlar gibime geliyor

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    estağfurullah. hatta 97.275 destek dikkate alınmalı yazsam daha iyi olacakmıştı sayenizde oda oldu teşekkürler.. çünkü arada çok fark var
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Belediye Başkanı Olamayınca

İmamoğlu Tarafından İBB İtfaiye Daire Başkanlığına Getirilen

İBB İtfaiye Daire Başkanlığı Tarafından Yapılan tatbikatta 65 Metre Uzunluğundaki Merdivenin Kırılması Sonucu 2 İtfaiye Eri şehit oldu.

Evet forumun siyaset ekomi ve dış işleri uzmanlarının yorumlarını bekliyoruz. Kaza tabiki normal olabilir ama torpille ve itfaiye ile ilgili hiç bir baglantisi olmayan ve kaybetmiş bir partilini bu makama koyarsan, aynı konulardan iktidarı eleştiren herşey güzel olacakcilari g.t edersin.

Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku

İBB İtfaiye Daire Başkanlığı Tarafından Yapılan tatbikatta 65 Metre Uzunluğundaki Merdivenin Kırılması Sonucu 2 İtfaiye Eri şehit oldu.

Evet forumun siyaset ekomi ve dış işleri uzmanlarının yorumlarını bekliyoruz. Kaza tabiki normal olabilir ama torpille ve itfaiye ile ilgili hiç bir baglantisi olmayan ve kaybetmiş bir partilini bu makama koyarsan, aynı konulardan iktidarı eleştiren herşey güzel olacakcilari g.t edersin.
    Kaza sebebi ne?
    İnsan hatası mı?
    Malzeme hatası mı?
    Eğer öyle ise, alım yapanları ve tedarik şirketini bi incelemeye almak lazım gelir.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Kaza sebebi ne?
    İnsan hatası mı?
    Malzeme hatası mı?
    Eğer öyle ise, alım yapanları ve tedarik şirketini bi incelemeye almak lazım gelir.
    Soru: 65 metre merdiven neden kırılır?
    Cevap; itfayenin başına alakasız biri atanması sebebiyle.

Ben de bunlar arasında bir alaka kuramadım.
    65 metrelik merdiveni , kullanmak için almışsınızdır.
    kullandığınızda faciaya sebep oluyorsa, bu merdiveni incelemeye almak lazım gelir.
    Bu merdivene onayı kim verdi?
    Bu merdiven standartlara uygun muydu?
    İşçilik ve malzeme doğru muydu?
    bakımları ve kontrolleri yapılmış mıydı?
    Elimizdeki merdivenlerin akıbeti nedir?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. İmamoğlu başkan olalı 10 ay olmuş.... Adam ancak belediyeye hakim olmaya başlamış... Karalamak için her şeyi kullanıyorlar...
    Kaza her yerde olur. Dünyanın en zengin ülkelerindede.
    Bu olay ile çorludaki tren kazasını kıyaslayın bakalım. Çorluda göz göre göre insanlar ölmüşken, hiçbir şey yapılmamışken, sen gel itfaiye de merdiven kırıldı diye belediye başkanını sorumlu tut... Bu kadarda küçülmeyin kardeşim...
    Bu troller sıyırdı kafayı iyice dostum
     Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Soru: 65 metre merdiven neden kırılır?
    Cevap; itfayenin başına alakasız biri atanması sebebiyle.

Ben de bunlar arasında bir alaka kuramadım.
    65 metrelik merdiveni , kullanmak için almışsınızdır.
    kullandığınızda faciaya sebep oluyorsa, bu merdiveni incelemeye almak lazım gelir.
    Bu merdivene onayı kim verdi?
    Bu merdiven standartlara uygun muydu?
    İşçilik ve malzeme doğru muydu?
    bakımları ve kontrolleri yapılmış mıydı?
    Elimizdeki merdivenlerin akıbeti nedir?

8.  Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku

Keşke haber kaynağının Linkini atsaydın.? Bu haber hiç bir yandaş medyada yer almıyor. bu haberi nasıl kaçırmışlar merak etmemek mümkün değil.

Sayfa 552/950 İlkİlk ... 52452502542550551552553554562602652 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •