Sayfa 552/872 İlkİlk ... 52452502542550551552553554562602652 ... SonSon
Arama sonucu : 6973 madde; 4,409 - 4,416 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. 3 gundur her al satımda zarar ettrdıler eskıden her aldıgımda kar yazdırdı eskı banvıt degıl

2.  Alıntı Originally Posted by mterdemli Yazıyı Oku
    Kardeşim bunun değerlendirmesini kendin yapacaksın. Kim diyebilirki sana evet burdan alınır al diye? Buradaki çoğu kişi yüksekten yakalanmış ve sıkıntıda. Yani biz bu b.ku iyi bilseydik bu durumda olmazdık diyelim [emoji3]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bence düşeni kirmisa benziyor Ytd acemiyim ben 3 aydır takipteyim az aldım az zarar ile verdim hep 50-60 TL zarar ile Max 150 TL Zarar ettim toplam
    Bu defa yükselirken yakaladığımız inanıyorum
    Siz inanmayın ytd

3. İş tatırım 4. Sıraya düşene kadar hisseye yeni giriş riskli gibi bence. Maliyet düşürmek isteyenler için risk alınabilir. ytd.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    karanlığın en yoğun olduğu vakit aslında güneşin doğuşuna en yakın olunan andır...bundan sonra güneş
    doğabilir...
    Kesin uğurlu gelecektir. Tan yeri galiba... Geldiğinize göre... :)

5.  Alıntı Originally Posted by Arznur Yazıyı Oku
    Kesin uğurlu gelecektir. Tan yeri galiba... Geldiğinize göre... :)
    valla geldim ama kesin kazanacağım diye bir şey söyleyemem...çünkü benim de bilgi ve tecrübelerim bir yere kadardır..benim başarı oranım normal şartlarda %60-70 dolayındadır...ama bazen moralim bozuk olduğunda ve şuursuzca hareketler yaptığımda bu oran çok daha aşağılara bile inebiliyor...yani demek istediğim en iyi günümde dahi başarısızlık oranım %30-40 tır...sana uyacam diyenlerin bunu bilmesinde fayda var...

ki dediğimiz gibi bizi banvit taşıyacak , biz banviti değil...yani banvit ne zaman ki beklediğimiz gibi davranmazsa her an onu terk edebiliriz...çünkü bu hissenin speği hisseyi ta 28 lerden 15 lere kadar düşürecek kadar acımasız...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. Acı günün tatlı pastası varmı?

7. Bu aşağı doğru seri satış yapan dangoz kim merak ettim. Pasta atabilecek var mı?

İş yatırımın mı işi bu

Sayfa 552/872 İlkİlk ... 52452502542550551552553554562602652 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •