Sayfa 552/643 İlkİlk ... 52452502542550551552553554562602 ... SonSon
Arama sonucu : 5138 madde; 4,409 - 4,416 arası.

Konu: Viop LXVI

1. Eylül ayı faiz kararına kadar üzmeyecek şekilde düzeltme olur diye düşünüyorum. Sert düşüş olmasını çok beklemiyorum.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Ben bugün biraz şişeledim. Eldekilerde s1 de tık yok.
    Maşallah reisim hünkârımin şişesine aman zarar gelmesin. Hep tavanda da dursun şişesi.

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Eylül ayı faiz kararına kadar üzmeyecek şekilde düzeltme olur diye düşünüyorum. Sert düşüş olmasını çok beklemiyorum.
    kutsal bademler borsası bist.. düşemiyor

4. Aselsan aselsan dediler elimize verdiler. Bende şişelere vurdum kendimi. Şu eldekilerde bir hareket yapsa kaymaklı kadayıf olur. Sasaniler tavan olmuş hektaşiler yüzde 5.5

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Aselsan aselsan dediler elimize verdiler. Bende şişelere vurdum kendimi. Şu eldekilerde bir hareket yapsa kaymaklı kadayıf olur. Sasaniler tavan olmuş hektaşiler yüzde 5.5
    hımına koleneylo bozkurt hepimizi yaktı

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    hımına konaneylo bozkurt hepimizi yaktı
    birde ben baktım vakkodan alışveriş yapamıyorum birde ona ortak oldum. Belki ortaklara özel indirim yaparlar. Şuan hala zarardayım. Düşmüyor endeks ne yapalım malsız mı kalalım.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    birde ben baktım vakkodan alışveriş yapamıyorum birde ona ortak oldum. Belki ortaklara özel indirim yaparlar. Şuan hala zarardayım. Düşmüyor endeks ne yapalım malsız mı kalalım.
    bende bu yaşa geldim.. hala bi baltaya sap olamadım.

mütayit bile olamadım düşün yani. o nedenlen çimento aldım

8. https://www.karar.com/yazarlar/ibrah...anligi-1604909
    İbrahim kahveci büyük resmi ortaya koymuş. Nereden nereye.

Sayfa 552/643 İlkİlk ... 52452502542550551552553554562602 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •