Sayfa 553/1024 İlkİlk ... 53453503543551552553554555563603653 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 4,417 - 4,424 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by malkov Yazıyı Oku
    gerçekte haftasonu aktif n parada bono alım satımı olmuyor,cuma dan pazara mevduat faiz kazanmıyor.para yatışta kalmasın diye odea ya alıyorum ve h.sonu gecelik faizden mahrum kalmıyorum...
    Alım-satım olmayabilir. ama faiz işlememe durumu olmaz
    Nasıl böyle bir kanıya vardınız ki

2. Değerli arkadaşlar USD biraz düşünce bakıyorum TL cilere bir güven gelmiş.. Evet bende 3,62 TL de 5K USD mı sattım... FULL TL deyim ama bu denli bazılarınızın cahil cesaretine de hayran oldum...

Olacakları buraya yazayım da 2017 Aralık ta elimde delil olsun...

Şu an mevcut hükümet için ekonomi adına birşey yapılmıyor. Örtülü olarak Ocak ayında itibaren TCMB fazileri 300 baz puan artırdı.. Tıpkı 2014 Ocak ayında 500 baz faiz artırmak gibi...

Elbette bu TL mevduat hesaplarına da yansıyarak faizler %11 lerden %15 lere kadar 400 baz artış olarak yansıdı.. Buna faiz artışına USD dayanır mı? Dayanamaz..

Kanımca %15 mevduat faizi USD ı 3,49 TL ye kadar boğabilir. Ayrıca Haziran-Temmuz ve Ağustos ta yataya saran 3,49-3,60 TL lik USD kuru TCMB sının kendine olan özgüvenini getirecektir...

Ref Kaynak; https://www.bloomberght.com/haberler...an-kaynaklandi

Mesela gelmeye başladı... Dakika 1 Gol 1...

Ağustos Toplantılarında FAİZİ İNDİRİN sesleri gelicek ve hükümet için bu önümüzde 3 aylık son derece kritik olan zaman makro ekonomik önlemeler alınmadan, pervasızca harcandığı için; MB da faiz indirme cüretinde bulunacak...

Ayrıca TCMB elindeki Banka Senetleri karşılığında çatır çatır para da basacak..

TL de baraj duvarı ardında duran basınçlı su moduna sokulacak; öngörüsüz bir nakit likitide ve de TL emisyon hacmi olucak...

Yani;

Mevduat faizleri Mayıs sonu zirve yaptıktan sonra Ağustos da indirimler gelicektir.. Bak ekonomi şahlandı 3,45 TL ye geldi USD mevduat faizleride %10 a politika faizi %7 ye geldi açın büyük Türkiye'nin önünü "Ver Mehteri Ver Çoşkuyu" derken

USD 3,45 TL den bir TSUNAMİ ile nefessiz 4,25 TL ye vurur...

Ortalık Eylül Ekim gibi panik moda girer.. "Allahım ne olacak bu memleketin hali? Ne olucak bu USD? 4,05 TL den USD alsam mı? lar gene sorulacaktır...

Gene USD 5 TL 6 TL yok 7 TL olucak filan derken Aralık ta 3,90 TL den kapatırız...

Mevduat faizleri mi sanırım %10 nun altına asla inmez... Mümkün değil...

Sesli Düşünme ve beyin fırtınasıdır.. İster TL de Ister USD da kalın.. Ama kazanın...

YTD

3. Tüm Vatandaşların 19 Mayıs Atatürk' ü Anma ve Gençlik , Spor Bayramı kutlu olsun. Sonsuza kadar Ülkemiz mutlu olsun.

4.  Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Değerli arkadaşlar USD biraz düşünce bakıyorum TL cilere bir güven gelmiş.. Evet bende 3,62 TL de 5K USD mı sattım... FULL TL deyim ama bu denli bazılarınızın cahil cesaretine de hayran oldum...

Olacakları buraya yazayım da 2017 Aralık ta elimde delil olsun...

Şu an mevcut hükümet için ekonomi adına birşey yapılmıyor. Örtülü olarak Ocak ayında itibaren TCMB fazileri 300 baz puan artırdı.. Tıpkı 2014 Ocak ayında 500 baz faiz artırmak gibi...

Elbette bu TL mevduat hesaplarına da yansıyarak faizler %11 lerden %15 lere kadar 400 baz artış olarak yansıdı.. Buna faiz artışına USD dayanır mı? Dayanamaz..

Kanımca %15 mevduat faizi USD ı 3,49 TL ye kadar boğabilir. Ayrıca Haziran-Temmuz ve Ağustos ta yataya saran 3,49-3,60 TL lik USD kuru TCMB sının kendine olan özgüvenini getirecektir...

Ref Kaynak; https://www.bloomberght.com/haberler...an-kaynaklandi

Mesela gelmeye başladı... Dakika 1 Gol 1...

Ağustos Toplantılarında FAİZİ İNDİRİN sesleri gelicek ve hükümet için bu önümüzde 3 aylık son derece kritik olan zaman makro ekonomik önlemeler alınmadan, pervasızca harcandığı için; MB da faiz indirme cüretinde bulunacak...

Ayrıca TCMB elindeki Banka Senetleri karşılığında çatır çatır para da basacak..

TL de baraj duvarı ardında duran basınçlı su moduna sokulacak; öngörüsüz bir nakit likitide ve de TL emisyon hacmi olucak...

Yani;

Mevduat faizleri Mayıs sonu zirve yaptıktan sonra Ağustos da indirimler gelicektir.. Bak ekonomi şahlandı 3,45 TL ye geldi USD mevduat faizleride %10 a politika faizi %7 ye geldi açın büyük Türkiye'nin önünü "Ver Mehteri Ver Çoşkuyu" derken

USD 3,45 TL den bir TSUNAMİ ile nefessiz 4,25 TL ye vurur...

Ortalık Eylül Ekim gibi panik moda girer.. "Allahım ne olacak bu memleketin hali? Ne olucak bu USD? 4,05 TL den USD alsam mı? lar gene sorulacaktır...

Gene USD 5 TL 6 TL yok 7 TL olucak filan derken Aralık ta 3,90 TL den kapatırız...

Mevduat faizleri mi sanırım %10 nun altına asla inmez... Mümkün değil...

Sesli Düşünme ve beyin fırtınasıdır.. İster TL de Ister USD da kalın.. Ama kazanın...

YTD
    Evet, Hükumet ciddi derecede Ekonomi üzerinde reform yapmaz ise gerçekleşecek senaryoyu yazdınız ve son derecede haklısınız. Nitekim geçtiğimiz gün İş Adamlarının yaptığı toplantıda Ekonomide reform yapılmasını , aksi takdirde Ekonominin geleceğinin kötü olacağını dolaylı yoldan ifade edildi. Bu durumun olacağını İş Adamları ile bazı bilinçli Yatırımcılar farkında ama Halkın büyük kesim farkında değil.

Her şeyi zaman net biçimde gösterecektir.

5.  Alıntı Originally Posted by ihtiyar Yazıyı Oku
    Tüm Vatandaşların 19 Mayıs Atatürk' ü Anma ve Gençlik , Spor Bayramı kutlu olsun. Sonsuza kadar Ülkemiz mutlu olsun.
    Bilmukabele.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Dudu nunda bu domates macera lari bizi üzüyor.fiyati düşse borsa artmasında n daha çok sevinecek😋
    Ben domatessiz kahvalti edemem.
    Enflasyonu domates ve ozel okul fiyatlarindan takip ederim.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Benim kuzen de krsdi faizleri artti diye dert yaniyordu gecenlerde.
    42-43K ya kadar inen 3 aylik ticari kredi tutari 50K ya dayanmis yine.
    Ne oldu?
    Sozde faiz artirmadilar.
    Ver mehteri veeeer.
    Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Ama su da bir gercek enflasyonist ortamda benim sirketler daha iyi kar etmeye basladilar.
    Kar demek temettu demek.
    Syg,

Sayfa 553/1024 İlkİlk ... 53453503543551552553554555563603653 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •