gece seansında teorik fiyatın %1 üstünde olursa ve 230.000 leri gösterirse yine bir cort denemesi gerçekleştirecem...bol şanslar...
gece seansında teorik fiyatın %1 üstünde olursa ve 230.000 leri gösterirse yine bir cort denemesi gerçekleştirecem...bol şanslar...
Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.
Swap miktarı mi 2,9 milyara inen
yoksa faiz için TL ye dönen yabancının kalan usd cinsi parası mı
yanı usd ye dönebilecek TL cinsi tutar mı
biraz karışık oldu ama
swapta bildiğim kur rıskı yok
TL faizi almak için gelen kur riski üstlenmiş oluyor.
yanı nacı ağbal döneminde TL ye dönen yabancı yatırımcı
çok ciddi zarar etmiş olmalı
Doğrumu hocam
ne turkcell miş arkadaş ya.
lan olum hareket etsene biraz.
elime yapıştı sülük gibi.
Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz
tank palet fabrikasının 25 milyar dolar ettiği piyasada koç holding 6 milyar dolar bile değil.. miş öyle mi ?
yhaaa yürüyün bi gidin be, 34 liraya kchol mu olur, tek tank palet kadar etmesi için 140 TL olması lazım,
koskoca koç holding- froto, toaso, arclk, tuprs, ykbnk, aygaz, ttrak ve diğer bissürü şey
tank palet fabrikasının dörtte biri bile etmiyor yani, şaka mı bu ??
Bankaların parasal bilançosu olası lazım. Kağıt para çok az.
Kur arttıkça otomati artıyor.
>>>>
https://tr.wikipedia.org/wiki/Para_arz%C4%B1
Makroekonomide, para arzı veya para stoğu, belirli bir zaman aralığında ekonomi genelinde dönen toplam paranın değeridir.[1] Para arzı M1 ve M2 denen 2 araçla ölçülür. M1 (Money 1) ekonomideki nakit para, vadesiz mevduat ve çeklerin toplamıdır. M2 (Money 2) ise M1’e ek olarak tasarruf ve kısa dönem vadeli mevduatların toplamıdır. Eğer bir ekonomide para arzı çok artarsa faiz oranı düşerken enflasyon oranının yükseldiği görülür. Aksi takdirde ekonomide para arzının azalması durumunda ise faiz oranlarının yükseldiği, fiyatların ve üretimin azaldığı görülür. Bu durum işsizliğe ve üretim kapasitesinin yetersiz kullanılmasına yol açar.
(M2Y = M2 + Döviz Tevdiat Hesapları) (M3 = M2 + Resmi mevduat + TCMB diğer mevduatları) (L = M3 + Hazine bonoları + Tasarruf bonoları + Diğer likit aktifler)
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Eskiden akşam pazarı ucuzluğu olurdu, artık akşam pazarı pahalılığı oluyor. enteresan
Şubat vade ye de 2315 den bi dene şort jetonu nu salladık, yayılalım tüm vadeye![]()
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri