Sayfa 554/1001 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 4,425 - 4,432 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Ahmet Buğra Yazıyı Oku
    1500 $ batsa ne olur batmasa ne olur?
    Ama çıkarsa
    Olay da bu zaten. Bana kalırsa 15000 $ kesin olur. 1500$ ile arsa alamayacağımıza göre bekleyip görmek daha iyi.
    Ha gün sonunda bana şu olacak gibi geliyor, "Ülen keşke 1500 değil de 15000$ gömseydik..." Bence 50000$ bile olasılık dahilinde.
    Altcoin olarak ne düşünüyorsunuz?
    Maxcoinmax için çok iyi şeyler deniyor
    Litecoin için de...
    altcoin olarak ilk aşamada bch,eth, dash düşünüyorum. bunları usb ye yükleyip dolaba kaldıracağım. seneye bakalım ne olacak

reza sarrafzade davasında halla merak edilen Reis ile okçuluğun kıralı olduğu idda edilen Beyzade arasında ceryan ettiği idda edilen tape gündeme gelmedi mi ? yoksa es mi geçilecek ?

3.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    film repliği: bilemiyorum altan.

http://www.hisse.net/topluluk/showth...90#post1346790
    Geçmişi oku geleceğe yön ver.Yazdıklarım yatırım ve siyasi tavsiye değildir.
    Var mısın ki yok olmaktan korkuyorsun demiş bilge bir adam.

4. 3,8403 aşağı kırılırsa 3,75 e kadar yolu var gibi ytd.
    Geçmişi oku geleceğe yön ver.Yazdıklarım yatırım ve siyasi tavsiye değildir.

5. Geçmişi oku geleceğe yön ver.Yazdıklarım yatırım ve siyasi tavsiye değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by Se_M Yazıyı Oku
    sn derinlikler bi grafik atıp yol haritasını ortaya koymanız mümkün mü
     Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    Kırmızıyı yaktı.3.9152 üzerinde kalmadıkça sat verdi sistem..

3.9152 altında benim gördüğüm önemli rakam 3.8306 .240 dk rakamın altında kalmadıkça sorun yok.Gelirse tabi o noktaya

7. Bende sizlere tekila krizinden bahsedeyim. 1990 lara kadar latin borcundan kurtulmak isteyeb ve onlarin taleplerini riskten daha az kacinan yatirimcilara satan kredi kuruluşları ortalama dolar bazinda 30 cent kazanmislardi. Uluslararası piyasalarin sevgilileri haline gelerek, kendilerini ilk borc krizine sokan banka kredilerini bile golgede birakan para akislarina sahne oldular. Uluslararası medya yeni latin amerikadan ozellikle meksika mucizesinden soz etmeye basladi. Unlu davos konferanslafini yapan insanlarca hazirlanan dunya rekabet raporu eylul 94 te donemin kahramani meksika baskani Salinas dan gelen ozel bir mesaji one cikardi. Uc ay sonra meksika o zamana kadar gordugu en kotu finans krizine suruklendi.bugunun iyi haberleri sizi yarinki guven krizinden uzak tutamayacagi aşikardır. 🤔Hadi iyi geceler.

Z988 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Geçmişi oku geleceğe yön ver.Yazdıklarım yatırım ve siyasi tavsiye değildir.

Sayfa 554/1001 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •