Sayfa 554/1009 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 4,425 - 4,432 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Dünya para ve kuku çevresinde döner..

Ne kadar para o kadar kuku dostum..
    Yoksa ne facebook kimsenin umurunda ne de selfie ne de iphone8 8x 8xyz 9 9x

Kuku dostum kuku..
    Kartalın pipisinden aklında kalsın çağrışım yapsın.
    Özet geçmişsin bravo....

ironi = inori
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

2. National Bureau of Economic Research (nber.org) off-shore bankalarında yer alan mevduatların ülkelere göre dağılımını açıklamış.. türklerin 160 milyar doları varmış.. onda biri memlekete dönse dolar kurunu etkiler mi ? yılbaşından beri 7-8 milyar dolar girdi menkul kıymet piyasasına- kur %13 düştü

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by DahaFazlaOlmaz Yazıyı Oku
    Özet geçmişsin bravo....

ironi = inori
    Özet?

Şaka gibi...

İroni değil hani.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Neden offshore bankalarda hesap açıyorlar?

Bu sorunun yanıtını ekonomi alanındaki yazılarıyla tanınan Mahfi Eğilmez şöyle yanıtlıyor:

1- Kişi ve kurumların varlıklarının karşı karşıya olduğu siyasal riskin derecesini düşürmek.

2- Kişi ve kurumların kazanç veya servetlerine gizlilik sağlamak. İki tür gizlilik söz konusu olabilir: İlk olarak varlığın devletten saklanması, ikinci olarak da aileden veya akrabalardan saklanması.

3- Davalara karşı kazanç ve serveti koruma arzusu. Herhangi bir nedenle kişinin aleyhinde açılabilecek tazminat davası gibi davalarda kıyı bankalarında tutulan kazanç ve servetler bilinmeyeceği için davaya konu olmaz.

https://bianet.org/bianet/siyaset/17...kalara-gidiyor

Niye getirsinler ki?

yarin 3.40 altina aldiklarinizi satarsiniz satmadiysaniz, kalkana her zaman kosmustur bu millet bi kac abidik gubidik haberle yok faizler fazla yok faiz soyle yok dusuk dolar kuru zarar verir seklinde laf salatalari ile millete yine giydirmeye calisiyorlar , dolar hareketinde alis imkani vermez oyle 3/5 kurus artmalar falan gel gel , come baby taktikleri..
    burdan alinmaz burdan da alinmaz seklinde bi algi olacak ki iste hareket bu diyeceksin, 120 bin endeks hayirli olsun, dolarda ise 3.30 alti..
    tabiki bana gore..ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Üflemek bedava...

Bu da başlığın seviyesinin önüne gelene yazma iştahı vermesi...

gundwane'nin 3,10 kur , 150.000 endeksinden sonra, 3,30 kur 120.000 endeks tahmini geldi.

Yok mu artıran?

Ya da eksilten?

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Üflemek bedava...

Bu da başlığın seviyesinin önüne gelene yazma iştahı vermesi...

gundwane'nin 3,10 kur , 150.000 endeksinden sonra, 3,30 kur 120.000 endeks tahmini geldi.

Yok mu artıran?

Ya da eksilten?
    haci bey, ben ufuruk konusmam ufuruk konusan adami da sevmem..fibo elliden tepki verdim trend donusu yaptim diyor..burda 3.34 yazan benim ve 3.38 gordu bu dolar ben yine iddiamin ardindayim ; dolar yatirim araci degildir ve daha once yazdim gercek dolar kurunun urunune gore 10 tl den millete ittirildigini..
    khk yetkisi var mi.?
    var..
    hadi cikar bi khk ve de ki: faizler yuzde 2
    diyebilir mi.?
    gulen smile
    onun icin tv ekranlarindan cikip populust yaklasimlarla ve hic olmayan bilginle ufuruk kolay..
    sen kadar bizde biliyoruz mevcut durumu ve fakat zamani gelmedi henuz ihtiyar, sen yasliliktan mutevellit onunu goremiyorsun..
    her seyin bi vakti ve zamani var ve o zaman henuz gelmedi ve bu endeks 120 ye gidecek..ytd

Bugünkü yükselişin sebebi:

Dolar, beklentilere yakın gelen ÜFE rakamları ve enflasyon öncesi yükselişe geçerken euro ve Ons Altın’daki son duruma baktığımızda kayıplar yaşandığını görüyoruz.

Gün başında Almanya’dan gelen TÜFE rakamları beklenti dahilindeydi, ancak bölgenin sanayi üretimi Temmuz’da geriledi.

Dolar yükselişe geçerken euroda da kayıplar olması ile EUR/USD paritesi 1,19 altına geriledi. Gelişen ülke varlıklarında da kayıplar görülüyor ve lira bugün hem dolar hem de euro karşısında düşüş yaşıyor.
    Yarın ABD'de TÜFE verisi var..

Sayfa 554/1009 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •