17 fk lı uşak bizden pahalı ve şu an bir firma 9 milyon lot satmış biri 5 milyon almış işlem hacmine bakın 5 sırada.. Rezalet Kütpo nerden aldım nasıl imtihandır
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
17 fk lı uşak bizden pahalı ve şu an bir firma 9 milyon lot satmış biri 5 milyon almış işlem hacmine bakın 5 sırada.. Rezalet Kütpo nerden aldım nasıl imtihandır
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kutpo yatırımcılarını uzun vadeci yaptı. Hisse ne temel ne de teknik dinlemiyor. Sığ oluşu , patron hissesi oluşu hisseyi bu hale getirdi. Ky’cının çoğu ciddi zararda. Patron da tahtaya sahip çıkmadığı için şuan tahtada aç kurtlar meze yapacak ky’cı avında. Dayanabilecek gücü olan dayanacak dayanamayan satıp çıkacak. Anlaşılan istedikleri malı alamadılar. Belki patron bir gün sahneye çıkar hisse alıyorum filan der. Sahip çıkar tahtasına. Ytd
Haber gelmeden toparlamasi da zor hisseye giren leri emeklilik fonu dövmek te emeklilik fonunun sattığıni karşılayacak babayiğit çıkarsa işler degisir
Emekllik fonları 2 yıldır mal alıyor. Bu fonlar uzuncu. Hisse tamamen operasyonluk. Birilerinin canı ne zaman isterse o zaman gidecektir. Bu bir haber olur, beklenmedik iyi gelecek bir bilanço olur sebep bulurlar. Alır götürürler bir yerlerdende ky’cıya malı çakarlar. Bize yaptıkları gibi. 😀😀😀
05/05/2016 tarihinde koca patron NAFİ GÜRAL 1.876.100 adet 4,29 TL fiyattan hisse geri almıştı. 15/07/2016 darbe sonrası hisse 4,00 TL gördükten sonra soluksuz 9,4 TL ye kadar çıktı ve iki yıldır düşerek 4,49 TL ye geldi. Sanırım patronun bu fiyatlardan yine canı çekmeye başlamıştır. Başı boş bıraktığı hissesine sahip çıkar diye umut ediyoruz. Alnus, İnvest, Gedik, Marbaş gibi leşçiler tahtayı oyun alanına döndürdüler. Temmetü alan ky’cıyı tırtıklamaya çalışıyorlar gibi geldi bana...
Buralardan yeni maliyet yapanlar..yapmak isteyenler olur...Tahta yapici bir karar verecek ...ortalama 6 ay _bir yil beklemeye supurmeye devam mi? Zaten 5 lirada ky cogu gider..en sabirlisi 6-7 lira..
Anlaşılan 4.00 TL ye yapıştırmadan rahat etmeyecekler. Sabır ve heyecan ile oraya inmesini bekliyoruz. Biraz daha mallanacağız anlaşılan. Nafi ye ciddi ciddi hatırı sayılır ortak olduk. Ayfon’daki oteline çağırıp ağarlasa bari. Kaplıca iyi gelir bu havalarda 😀😀😀
Yer İmleri