Sayfa 555/607 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605 ... SonSon
Arama sonucu : 4851 madde; 4,433 - 4,440 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

1.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Asmalı konak dizisine döndü
    Filozof Hocam hoşgeldiniz şu egeen yaktı bizi daha 6 aylıklar gelene kadar bişey beklemiyorum. Çakıldık kaldık ne hisseler kaçtı ama zamani gelince çok insanı ihya edecek inanıyorum buna sadece ülke biraz karışık siyaseten.

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Filozof Hocam hoşgeldiniz şu egeen yaktı bizi daha 6 aylıklar gelene kadar bişey beklemiyorum. Çakıldık kaldık ne hisseler kaçtı ama zamani gelince çok insanı ihya edecek inanıyorum buna sadece ülke biraz karışık siyaseten.
    Egeeen demeyın
    Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,404
     Alıntı Originally Posted by fenerLEE Yazıyı Oku
    Egeeen demeyın
    şeytan götnü parmaklasın egeenin!Hayatımızı incitti!İlişkimi maslahatgüzar seviyesine indirdim nota da verdim
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    şeytan götnü parmaklasın egeenin!Hayatımızı incitti!İlişkimi maslahatgüzar seviyesine indirdim nota da verdim
    Seytan bıle yaklasamıyordur ona.O bıle ugrasamaz egeen le

5.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    aynı görüşteyiz cevdet bey altı aylık bilançolar gelene kadar bir şey beklemiyorum

6. acil paraya ihtiyacim var kredi mi ceksem jants zararina mi satsam valla bilemedim. satsam ucar mi acaba zor karar

Dıskettte Jants ı cızdıler .ustelık 150 bın lotta alısta kaldı.Bu sankı yarın ıcın ıyı haber gıbı.
    YTD

8. MSCI endeks değişiklikleri nedeniyle alım oldu,yarından itibaren geçerli olacak bu nedenle ,sasa çakıldı,jantsa ,hektaş aksa karanlıkta yükseldi

Sayfa 555/607 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •